Alchida Ulei esential de lamaie verde/citrus aurantifolia bio 5 ml

Ulei esential de lamaie verde/citrus aurantifolia bio 5 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16379
33,63 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de lamaie verde/citrus aurantifolia bio 5 ml de la Alchida

Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare si are un efect alcalinizant mai puternic. Este folosit în cosmetica pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic.

Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, Born To Bio folosește gaz-cromatografia, analiză chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.

agricultura biologica

PRODUS ORGANIC

ulei provenit din cultura biologica

fabricat in franta

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

pur

EXTRACT PUR

obtinut prin presare la rece

testat-clinic

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru calitate si siguranta

Această analiză cromatografică este pentru uleiurile esențiale așa cum analiza de sânge este pentru noi, oamnenii.  Asemenea unei  amprente, ne demonstrează unicitatea fiecărui lot de ulei esențial, în ceea ce privește identitatea și proprietățile terapeutice.

În gastronomie: Perfect pentru a adăuga o aromă intensă, dinamică, multor feluri de mâncare. Versatilitatea sa în rețete dulci și sărate face că acest fruct să fie un produs foarte popular în bucătăriile din întreaga lume. Pentru a adăuga savoare preparatelor sărate, precum celor din pui sau pește, sau celor dulci, precum produsele de patiserie,siropuri, clătite, prăjituri, torturi, compot, salate, limonade, etc.

În aromoterapie: Crește conștientizarea și ajută în procesul de luare a deciziilor. Uleiul esențial este asociat cu culoarea galben și cu chakra plexului solar, deoarece este înălțător, energizant, susține digestia și curăță ficatul și vezica biliară.

În masaje relaxante: ideal în afecțiuni precum  artrită, hipertensiune arterială, obezitate (congestie), reumatism, retenție de lichide la nivelul articulațiilor. Se recomanda în caz de celulita, drenaj limfatic, fragilitate capilara, cicatrizarea și dezinfectarea rănilor, etc.

În cosmetică: Pentru piele – oferă luminozitate fiind adjuvant în pete și pistrui. Are proprietăți astringente și antiseptice fiind indicat pentru tenul mixt și gras. Adjuvant contra bacteriilor ce pot crește pe piele (Staphylococcus aureus și E. coli, etc).

Pentru par – este recomandat în special pentru echilibrarea secreției de sebum de la nivelul pielii și a scalpului, în caz de pete pigmentare datorate vârstei sau expunerii prelungite la soare, reda aspectul sănătos al unghiilor și elimina aspectul îngălbenit al acestora.

Pentru sănătatea orala - un tonic al gingiei, un tratament pentru gingivite și pentru ulcerele gurii.

Mod de utilizare:    

Alimentar: intre 2 și 5 picături pentru fiecare kilogram de preparat culinar, băuturi, miere,etc.

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

Avertizari:

A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).

Certificat:

FR-BIO-01       

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social