CredNatura Ulei Protectie Energetica Salvie,Busuioc,Tamaie10ml

Ulei Protectie Energetica Salvie,Busuioc,Tamaie10ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18671
17,01 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei Protectie Energetica Salvie,Busuioc,Tamaie10ml de la CredNatura

Ulei Protectie Energetica Salvie*Busuioc*Tamaie creat din plante biblice tamaduitoare: busuioc,tamaie,salvie este un adevarat

talisman de ocrotire impotriva influentelor nefaste.

INCI: Salvia Officinalis,Basilicum Oil,Boswellia Serrata,GingerOi


Are capacitatea de a alunga energiile negative si entitatile intunecate, curata aura si spatiile de energiile cu vibratie joasa !

Aduce claritate mintii, ajuta la eliminarea blocajelor emotionale,indicat pentru relaxare psihica si fizica conducand la un echilibru si stare de bine !

De asemenea este un remediu puternic de protectie impotriva deochiului !

Mod de utilizare : Aromaterapie 4-5 picaturi amestecat cu apa;Masaj: 3 picături de ulei esenţial in punctele energetice ale corpului Baie:5-10 picături în apa de baie. A nu se utiliza nediluat! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nerecomandat persoanelor alergice la acest produs.Unele uleiuri pot provoca reacţii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesară testarea sensibilitaţii

Numai pentru uz extern !

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre CredNatura: CredNatura s-a nascut din dragostea pentru natura si oameni avand drept scop dorinta de a oferi produse exceptionale, de top pentru sanatate si frumusete! CredNatura reprezinta un concept de viata sanatoasa, armonie si reintoarcere la natura! Descoperiti sanatatea si frumusetea prin Credinta in Natura!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite