Mayam Ellemental Difuzor de arome, Flame Black 171 x 75 x 101 mm

Difuzor de arome, Flame Black 171 x 75 x 101 mm

Disponibil la comanda online

SKU 21043
97,05 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Aromaterapie Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Difuzor de arome, Flame Black 171 x 75 x 101 mm de la Mayam Ellemental

În lumea agitată de astăzi, găsirea unor momente de calm și liniște poate fi o provocare. Difuzoarele de aromaterapie oferă o modalitate simplă și eficientă de a crea un spațiu de relaxare, valorificând puterea uleiurilor esențiale pentru a vă revitaliza simțurile și a vă relaxa mintea.

Aromaterapia este mai mult decât o simplă tendință de wellness; este o practică veche de când lumea, cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și pentru beneficiile pentru minte și corp. Uleiurile esențiale, nucleul aromaterapiei, sunt extracte de plante foarte concentrate care poartă compușii aromatici unici ai fiecărei plante. Acestea au fost folosite de secole în diverse moduri terapeutice, de la îmbunătățirea clarității mentale până la facilitarea somnului, reducerea anxietății și chiar creșterea imunității.

Difuzorul nostru de aromaterapie este un dispozitiv elegant și minimalist, conceput pentru a se integra cu ușurință în decorul casei sau al spațiului dvs. de lucru. Cu o capacitate de 180 ml și un volum eficient de difuzie de 10-15 ml pe oră, este capabil să vă umple încăperea cu arome terapeutice pentru o perioadă îndelungată. Este ușor, portabil și confecționat din materiale durabile, asigurând o durată de viață lungă chiar și în cazul utilizării zilnice.

Principalele caracteristici:

 • Design inovator: Difuzorul de aromaterapie are o structură elegantă și compactă, ceea ce îl face un accesoriu atractiv pentru orice încăpere, ocupând în același timp un spațiu minim.
 • Opțiune de alimentare versatilă: Modul de alimentare prin USB facilitează portabilitatea și versatilitatea, permițându-vă să vă bucurați de sesiunea de aromaterapie oriunde și oricând.
 • Difuzarea eficientă a uleiului esențial: Cu un volum de difuzie de 10-15 ml pe oră, aparatul dispersează eficient uleiurile esențiale alese de dvs. în întreaga încăpere.
 • Măsuri de siguranță: Funcția de oprire automată oferă siguranță prin oprirea automată a difuzorului atunci când acesta detectează lipsa apei din rezervor.
 • Iluminare ambientală: Funcția de iluminare integrată adaugă o dimensiune suplimentară experienței dumneavoastră de aromaterapie, făcându-l nu doar un instrument de relaxare, ci și o piesă de decor încântătoare.

Cum funcționează difuzoarele de aromaterapie

Difuzoarele de aromaterapie utilizează o procedură simplă pentru a distribui uleiurile esențiale în tot spațiul dumneavoastră.

 1. În rezervorul difuzorului se adaugă apă și câteva picături de ulei esențial.
 2. Atunci când este activat, difuzorul fragmentează uleiul esențial în particule mici, dispersându-le în aer.
 3. În timp ce inspirați aerul parfumat, inhalați proprietățile binefăcătoare ale uleiurilor esențiale, promovând bunăstarea fizică și emoțională.

Alegerea uleiurilor esențiale potrivite

În oferta noastră puteți găsi o gamă largă de uleiuri esențiale de înaltă calitate, 100% pure și naturale, unele organice, pe care le puteți folosi în aparatul dumneavoastră de aromaterapie difuzoare. De asemenea, luați în considerare starea de spirit sau beneficiile pe care le căutați.

 • Pentru a crea o atmosferă relaxantă, încercați lavanda sau smirna.
 • Pentru un impuls de energie, luați în considerare parfumurile citrice, cum ar fi lămâia sau grapefruit.
 • Uleiurile de eucalipt și de arbore de ceai sunt excelente pentru purificarea aerului și susținerea sănătății respiratorii.

aroma diffusion ellemental

Utilizarea difuzorului dumneavoastră de aromaterapie

Utilizarea unui difuzor de aromaterapie este simplă și sigură. Modelul nostru oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi iluminarea ambientală și o funcție de oprire automată pentru niveluri scăzute de apă. Conectați-l la o sursă de alimentare USB, adăugați apă și uleiurile esențiale alese de dvs. și bucurați-vă de aromele binefăcătoare din mediul dvs. înconjurător.

Maximizarea beneficiilor difuzorului de aromaterapie

 • Difuzoarele de aromaterapie sunt o modalitate simplă și eficientă de a experimenta proprietățile benefice ale uleiurilor esențiale.
 • Acestea vă transformă spațiul de locuit într-un refugiu pașnic, promovând relaxarea și liniștea.
 • Uleiurile esențiale precum lavanda, mușețelul și bergamota pot ajuta la ameliorarea stresului și a anxietății.
 • Utilizarea regulată a unui difuzor de aromaterapie poate duce la îmbunătățirea calității somnului și a stării generale de bine.

Uleiuri esențiale și aromaterapie: O experiență liniștitoare

 • Versatilitatea uleiurilor esențiale le permite să fie folosite într-o varietate de scopuri, de la promovarea relaxării la energizarea minții.
 • Uleiurile de citrice, precum lămâia și grapefruit, vă pot ridica starea de spirit și vă pot stimula productivitatea.
 • Uleiul de eucalipt, cunoscut pentru proprietățile sale decongestionante, poate fi folosit în timpul sezonului de răceală și gripă.
 • Un difuzor de aromoterapie vă permite să valorificați aceste proprietăți fără efort acasă.

Îmbunătățirea spațiului de locuit cu un difuzor de aromaterapie

 • Un difuzor de aromaterapie nu este doar un mijloc de bunăstare, ci și un accesoriu estetic pentru locuință.
 • Caracteristica de lumină ambientală a difuzorului poate oferi un iluminat moderat și liniștitor, perfect pentru o rutină de relaxare seara.
 • Amplasarea difuzorului într-un loc central poate dispersa aroma în mod uniform în tot spațiul dvs.

Aromaterapie: Un mod natural de a vă relaxa

 • Difuzoarele de aromaterapie oferă o modalitate naturală, neinvazivă de a gestiona stresul și de a obține relaxare.
 • Prin crearea unui mediu plin de arome liniștitoare, puteți crea un spațiu care promovează pacea și destinderea.
 • Cu o gamă de opțiuni de uleiuri esențiale, fiecare experiență poate fi personalizată în funcție de starea dumneavoastră de spirit sau de nevoi.
 • Încorporarea aromaterapiei în rutina zilnică poate contribui la crearea unui sentiment de liniște și mindfulness.

Uleiuri esențiale recomandate pentru:

RELAXARE, CALMARE, SOMN LINIȘTIT: Lavandă, Mandarină roșie, Mușețel, Petitgrain, Portocală dulce

ENERGIE, VOIE BUNĂ: Grapefruit, Litsea, Bergamotă

ÎMPOTRIVA MIROSULUI NEPLĂCUT: Pin silvestru, Lămâie, Scorțișoară

PURIFICAREA AERULUI, SEZON RECE: Ravintsara, Cajeput, Eucalipt radiata, Tea tree, Brad balsamic, Rozmarin

ANTI INSECTE: Geraniu, Citronella, Eucalipt lemon

RECULEGERE, ZEN: Smirnă, Tămâie, Măghiran, Neroli, Portocală dulce

INSTRUCȚIUNI:

 1. Țineți aparatul drept și îndepărtați capacul superior, în direcție verticală. Adăugați apă în rezervorul de apă. Nu depășiți linia maximă.
 2. Adăugați câteva picături de uleiuri esențiale în apă și puneți la loc capacul.
 3. Conectați cablul USB / Type-C la difuzorul de aromaterapie și portul USB la o sursă de alimentare de 5V.
 4. Apăsați scurt butonul Switch pentru a porni difuzorul de aromaterapie. Apăsați scurt din nou pentru a opri difuzarea.
 5. Apăsați butonul Lumină pentru a activa funcția de iluminare pentru o lumină ambientală. Apăsați din nou pentru a porni iluminarea în diferite culori. Puteți fixa o anumită culoare prin apăsarea butonului Lumină a treia oară. Apăsați din nou scurt pentru a opri lumina ambientală.
 6. În cazul în care există o lipsă de apă în rezervor, difuzorul se va opri automat pentru siguranță.
 7. Dacă nu utilizați aparatul de difuzie pentru o perioadă mai lungă de timp, goliți apa din rezervor și păstrați-l curat.

DATE TEHNICE:

Capacitate: 180 ml
Alimentare: USB
Intrare: DC5.0V/1A
Volumul de difuzie: 10-15 ml / oră
Dimensiuni: 171 x 75 x 101 mm
Greutate: 365 g
Material: ABS/PP/PCBA

PRECAUȚII:

Nu umpleți rezervorul de apă peste linia MAX.
Utilizați apă purificată pentru a evita deteriorarea din cauza impurităților.
Curățați în mod regulat conform instrucțiunilor de întreținere pentru a evita funcționarea defectuoasă. Deconectați întotdeauna unitatea de la sursa de alimentare înainte de curățare.
Nu înclinați sau mișcați aparatul în timpul utilizării, deoarece apa poate pătrunde în mecanism și poate cauza defecțiuni.
Țineți-l departe de copii și animale de companie. Țineți-l la distanță de lumina directă a soarelui, de sursele de căldură, de aparatele de aer condiționat și de ventilatoare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite