Mayam Ulei esential de Lamaie verde 100ml

Ulei esential de Lamaie verde 100ml

La comanda

SKU 15880
97,38 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de Lamaie verde 100ml de la Mayam

Descriere produs Ulei esential de Lamaie verde 100ml de la Mayam 

Este un ulei esențial cu multiple proprietăți benefice pentru piele și organism în general. Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic.

Sinonime: ulei esențial de Lime, Limetă, Limette

Proprietati organoleptice: lichid galben-verzui, vâscozitate redusă, poate fi ușor tulbure
Grad alimentar și grad cosmetic.

Descriere olfactivă: miros proaspăt, acidulat, citric, dulce-amărui

Ingrediente (INCI): citrus aurantifolia oil


Proprietatile uleiului de lămâie verde

  • antiseptic general și bactericid, dezobturant al porilor, ajută la curățarea și purificarea pielii
  • anti-îmbătrânire, antioxidant, tonifiant, contribuie la întreținerea țesutului cutanat
  • drenant limfatic, stimulator al microcirculației, excelent pentru îmbunătățirea circulației
  • antiinflamator, util pentru artrită și reumatism
  • tonic și stimulant al sistemului nervos
  • revigorant pentru cei depresivi sau epuizați
  • parfumant plăcut, optimizant


Recomandari, aplicatii cosmetice

  • curățarea și îngrijirea pielii în general, a tenurilor grase sau cu tendințe acneice în particular
  • îmbunătățirea condiției pielii și ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule
  • celulită, tratamente cosmetice pentru întreținerea siluetei, circulație limfatică și sanguină deficitară
  • întreținerea musculaturii și articulațiilor
  • îngrijirea scalpului, igienă orală
  • combaterea oboselii, a epuizării fizice și mentale, animarea spiritului, diminuarea stărilor de apatie și letargie
  • parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaletă cu aromă proaspătă, ca notă de vârf pentru formularea parfumurilor


Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziții pentru aromaterapie și produse de parfumerie
  • ca ingredient în cleansere, geluri de duș și baie, șampoane
  • ca ingredient în tonere, măști, creme, geluri, loțiuni și balsamuri
  • aplicat local, punctual pe herpes și negi, cu ajutorul unui bețișor cu vată
  • inclus într-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule și îngrijirea unghiilor
  • încorporat într-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau în combinație cu alte esențe
  • sub formă de masaj pe coloana vertebrală sau pe plexul solar, diluat în ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos și efecte pozitive asupra spiritului
  • ca ingredient în odorizante de cameră sau în sprayuri pentru parfumarea și împrospătarea încăperilor
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru parfumarea ambientului și aromaterapie
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide


Mod de pastrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranta, precautii în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

 

  • Ulei esential de Lamaie verde 100ml - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri esentiale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

     

     

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social