Organic India SOiL Roll-On Bug Away cu Uleiuri Eseniale Pure Organice ECOCERT 10 ml Anti-insecte NOU

SOiL Roll-On Bug Away cu Uleiuri Eseniale Pure Organice ECOCERT 10 ml Anti-insecte NOU

Disponibil la comanda online

SKU 22703
31,82 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Intepaturi de insecte Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SOiL Roll-On Bug Away cu Uleiuri Eseniale Pure Organice ECOCERT 10 ml Anti-insecte NOU de la Organic India

Respinge insectele și țânțarii de oriunde, oricând, cu amestecul organic de uleiuri esențiale de eucalipt, citronella, lavandă și mugure de cuișoare diluat cu ulei de jojoba de la SOiL. Fii pregătit cu Bug Away.

Gângănii și țânțarii te iubesc? Țineți la distanță insectele nedorite cu combinația Bug Away de uleiuri esențiale organice picante. Diluat în ulei de jojoba și furnizat într-o sticlă cu role, reprezintă o soluție incredibil de ușoară pentru a vă proteja în timp ce sunteți în mișcare.

Uleiurile esențiale organice SOiL au fost atent selectate pentru beneficiile lor terapeutice și diluate la concentrația corectă pentru a fi eficiente atunci când sunt aplicate în punctele de puls sau zonele afectate. Tuburile cu bile rulante de dimensiuni comode facilitează aplicarea și portabilitatea atunci când călătoriți.

Netestat pe animale
Fără parabeni
Fără culori sintetice
Fără parfumuri sintetice

Ingrediente

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Eucalyptus Smithii (Eucalyptus)Leaf Oil, Cymbopogon Nardus (Citronella) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Mixed Tocopherols, Phytosterols, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Eugenol, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Citral , Isoeugenol.

Mod de utilizare

Se aplica pe piele, pe zonele expuse.

ATENȚIE ! A nu se administra intern. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Organic India:

Organic India a fost infiintata in anii ’90 de catre un mic grup de oameni din diferite parti ale lumii care s-au intalnit in Lucknow, un oras din nordul Indiei. Calatorisera sa il intalneasca pe H.W.L. Poonja, invatatorul spiritual numit, cu drag, si „Papaji”. Atrasi de cautarea adevarului si a realizarii de sine, acestia au venit sa asculte invatamintele simple dar intelepte ale lui Papaji. Inspirati de viata lui Papaji, dedicata celorlalti, acest grup de vizionari (si viitori fondatori ai ORGANIC INDIA) au creat impreuna un proiect holistic ce avea sa schimbe in cele din urma fata agriculturii din nordul Indiei. Aceasta idee a devenit o miscare pe masura ce metodele de agricultura organice si biodinamice erau dezvoltate si practicate. Misiunea fondatorilor de a oferi produse eficiente si sigure lumii este si azi forta ce impinge aceasta intreaga revolutie organica ce a inceput cu Organic India si care prinde acum radacini in intreaga Indie. Gama de produse Organic India cuprinde pudre, ceaiuri si suplimente nutritive din plante 100% organice si nu contin OMG.


 


 

Cosul este gol
Nu ai produse favorite