Organic India SOiL Roll-On Easy Breathe cu Uleiuri Eseniale Pure Organice ECOCERT 10 ml Respiratie usoara NOU

SOiL Roll-On Easy Breathe cu Uleiuri Eseniale Pure Organice ECOCERT 10 ml Respiratie usoara NOU

Disponibil la comanda online

SKU 22691
31,82 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SOiL Roll-On Easy Breathe cu Uleiuri Eseniale Pure Organice ECOCERT 10 ml Respiratie usoara NOU de la Organic India

  • Benefic în stările de răceală, gripă și nas înfundat;
  • Susține respirația ușoară;
  • Conține un amestec decongestionant de Cajeput, Eucalipt, Mentă și Cuișoare.

Ingrediente

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Melaleuca Leucadendron Cajuputi (Cajeput) Oil*, Eucalyptus Smithii (Eucalyptus) Leaf Oil*, Mentha Pepiritha (Peppermint) Oil, Mixed Tocopherols, Phytosterols, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Descriere

Nasul înfundat și sistemul respirator congestionat dăunează stării de bine și performanței minții tale. Alinați simptomele răcelii și gripei și respirați mai ușor cu amestecul mentolat de uleiuri esențiale organice Easy Breathe.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile esențiale SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.


Acest produs este special conceput pentru aromoterapie practică.

SOiL Roll-On Easy Breathe conține un amestec sinergic de uleiuri esențiale organice amestecate într-o bază de ulei de Jojoba organic presat la rece. Acestea au fost diluate la concentrația potrivită pentru a fi eficiente atunci când sunt aplicate pe punctele de puls sau în zonele afectate. Ambalajul de dimensiuni reduse asigură o aplicare ușoară și portabilitate atunci când călătoriți.

Mod de utilizare

Se aplică pe piele, pe punctele de puls de pe corp. Punctele de puls sunt punctele de pe corp unde există un grad mai ridicat de sensibilitate a pielii. Această sensibilitate se datorează faptului că un anumit nerv sau un vas de sânge este mai aproape de piele. Punctele de impuls pot fi găsite pe glezne, în spatele genunchilor, de o parte și de alta a osului pubian, în interiorul coatelor, de o parte și de alta a gâtului, la încheietura mâinii, în zona tâmplelor, în zona dintre sâni sau în zona dintre degetul mare și degetul arătător.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Organic India:

Organic India a fost infiintata in anii ’90 de catre un mic grup de oameni din diferite parti ale lumii care s-au intalnit in Lucknow, un oras din nordul Indiei. Calatorisera sa il intalneasca pe H.W.L. Poonja, invatatorul spiritual numit, cu drag, si „Papaji”. Atrasi de cautarea adevarului si a realizarii de sine, acestia au venit sa asculte invatamintele simple dar intelepte ale lui Papaji. Inspirati de viata lui Papaji, dedicata celorlalti, acest grup de vizionari (si viitori fondatori ai ORGANIC INDIA) au creat impreuna un proiect holistic ce avea sa schimbe in cele din urma fata agriculturii din nordul Indiei. Aceasta idee a devenit o miscare pe masura ce metodele de agricultura organice si biodinamice erau dezvoltate si practicate. Misiunea fondatorilor de a oferi produse eficiente si sigure lumii este si azi forta ce impinge aceasta intreaga revolutie organica ce a inceput cu Organic India si care prinde acum radacini in intreaga Indie. Gama de produse Organic India cuprinde pudre, ceaiuri si suplimente nutritive din plante 100% organice si nu contin OMG.


 


 

Cosul este gol
Nu ai produse favorite