Transvital Ulei Migdale Dulci - 30 ml

Ulei Migdale Dulci - 30 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16970
15,90 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei Migdale Dulci - 30 ml de la Transvital

Ulei Migdale Dulci 30 ml

Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii antici din inalta societate, fiind considerat unul din ingredientele frumusetii Cleopatrei, pentru prepararea unui unguent de masaj in combinatie cu vin, scortisoara si miere, uleiul de migdale este utilizat in prezent la scara larga in industria cosmetica, datorita proprietatilor sale emoliente si curative.

Datorita continutului ridicat de acizi linoleici si acizi grasi, il fac deosebit de valoros in ingrijirea pielii.
In tratamentele de infrumusetare, migdalele sunt considerate ingrediente principale, deoarece curata, exfoliaza, hidrateaza si hranesc orice tip de piele.
Uleiul de migdale reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diverse ingrediente cosmetice.

Proprietati:

  • emolient, excelent pentru pielea crapata si uscata
  • previne vergeturile, imbatranirea pielii si netezeste ridurile
  • calmeaza iritatiile
  • bun fortifiant pentru par degradat si uscat
  • ajuta la eliminarea matretii
  • bun pentru cuticule si unghii casante.

Compozitie:

Prunus amygdalus dulcis oil, Tocopherol

Administare:

pentru ten și corp - se maseaza bine pe ten si corp, in special in zonele unde se formeaza riduri, vergeturi, pana la absorbtie;

  • pentru par - se aplica o cantitate mica, se maseaza bine scalpul si se intinde pe toata lungimea parului, cu 30 de minute inainte de spalare;
  • pentru unghii - se maseaza unghiile pentru hranirea si intarirea acestora.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Transvital: TRANSVITAL COSMETICS este prezentă pe piața de produse cosmetice autohtone din anul 1994 si livreaza clienților uleiuri, balsamuri, geluri, unguente și emulsii cu extracte vegetale. Cosmeticele Transvital se adreseaza celor care doresc produse cosmetice naturale, realizate cu extracte din plante cu efecte benefice asupra tenului, pielii, parului, unghiilor (galbenele, catina, musetel, propolis, arnica, castan, aloe, sunatoare, ulei de argan extravigin, ulei din germeni de grau).
Cosul este gol
Nu ai produse favorite