Ulei special Fondue, selectie fina Abel 1L
Descriere Ulei special Fondue, selectie fina Abel 1L de la Abel
Ulei special Fondue, selectie fina Abel 1 L
Uleiul special pentru fondue selectie fina Abel 1898 este realizat dintr-un amestec rafinat de uleiuri vegetale, condimente si arome naturale ce ofera preparatelor un gust desavarsit.
Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Huilerie de Lapalisse. Acest preparat fin din uleiuri vegetale si condimente aromate precum ardei iute, ardei rosu, rozmarin, cimbru, dafin, este ideal pentru prajit datorita rezistentei la temperaturi ridicate. Uleiurile folosite pentru fondue ating temperaturi de 180 grade Celsius, astfel ca cea mai potrivita alegere este utilizarea uleiului vegetal, precum acest amestec savuros pe baza de ulei de floarea soarelui cu grad oleic ridicat.
Uleiul de floarea soarelui este considerat ca fiind cel mai recomandat ulei pentru consumul de zi cu zi datorita continutului bogat de vitamina E. Vitamina E este extrem de importanta pentru organism datorita efectului sau antioxidant care incetineste procesul de imbatranire celulara, intareste sistemul imunitar in lupta cu virusii si cu bacterile. Un consum ponderat din acest tip de ulei sanatos reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare prin scaderea colesterolului rau din sange. Este un ulei versatil, care poate fi introdus in foarte multe retete delicioase. Acest ulei are o nuanta deosebita de galben deschis. Se recomanda pentru prajire, gatire sau asezonare. Este un ingredient ideal care ofera o savoare fina si usor picanta preparatelor din carne, legume, branzeturi. - 7Nature.ro Compozitie: Ulei de floarea soarelui 78.7%, ulei de floarea soarelui cu grad oleic ridicat 14.7%, ulei din samburi de struguri 4.9%, condimente si ierburi aromate 1.7%. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 10g, acizi grasi mononesaturati 27g, acizi grasi polinesaturati 55g, glucide 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare 0g. Beneficii: Acest preparat fin din uleiuri vegetale si condimente aromate precum ardei iute, ardei rosu, rozmarin, cimbru, dafin, este ideal pentru prajit datorita rezistentei la temperaturi ridicate. Utilizare produs: Se recomanda pentru prajire, gatire sau asezonare.
Uleiurile folosite pentru fondue ating temperaturi de 180 grade Celsius, astfel ca cea mai potrivita alegere este utilizarea uleiului vegetal, precum acest amestec savuros pe baza de ulei de floarea soarelui cu grad oleic ridicat.
Este un ingredient ideal care ofera o savoare fina si usor picanta preparatelor din carne, legume, branzeturi.