Carmita Classic Ulei din seminte de dovleac 250 ml

Ulei din seminte de dovleac 250 ml
40,76 lei

Nu este in stoc

Descriere Ulei din seminte de dovleac 250 ml de la Carmita Classic

Ulei de seminte dovleac, 250ml -  Carmita Classic

Din cele mai vechi timpuri, uleiul de dovleac a fost cunoscut ca tratament împotriva inflamaţiei tractului urinar, având efecte benefice în tratarea paraziţilor intestinali, constipaţiei şi adenomului de prostată, afecţiuni ale aparatului renal, sterilitate, ipotenţă, tulburări hormonale, tulburări de menopauză. Reduce colesterolul în exces, reduce riscul producerii anumitor tipuri de cancer şi ofera organismului protecţie împotriva bolilor de inimă( datorită conţinutului de antioxidanti).

Ingrediente:

  • 100% ulei pur de dovleac( bostan) presat la rece, din seminţe de dovleac uscate natural, netratate termic, atent selecţionate.

Mod de Administrare

  • Uz extern: tratamentul arsurilor, inflamaţiilor, abceselor, întăreşte firul de păr şi catifelează pielea.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 250 mililitri

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Carmita Classic: Carmita Classic este un producator de uleiuri naturale presate la rece cu sediul in Alba Iulia care se concentreaza pe productia de uleiuri diverse printr-o tehnologie ce permite protejarea si pastrarea calitatilor nutritionale a ingredientelor de baza. Uleiurile produse de Carmita Classic sunt uleiuri pure extrase din seminte selectionate de cea mai buna calitate, compania folosind cele mai bune practici in domeniul sau de activitate. Gama cuprinde: ulei de dovleac, ulei de in, ulei de mac, ulei de susan, ulei de cimbru, ulei de cuisoare, ulei de migdale dulci, ulei de nuca, ulei de nuca neagra, ulei de piper verde, ulei de chimen, ulei de samburi de caise, ulei de marar.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite