Niavis Ulei de cocos virgin ecologic bio 200 gr

Ulei de cocos virgin ecologic bio 200 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 8397

Pret vechi: 31,40 lei

26,69 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 01.03.2023. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Ulei de cocos virgin ecologic bio 200 gr de la Niavis

Ulei cocos virgin ecologic bio, Niavis, 200 gr

Ulei cocos virgin ecologic bio - uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel incat, daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Produs raw - vegan. Fara gluten, Fara alergeni, non GMO, 100% Natural. 

Uleiul de cocos are numeroase proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent in oxidare, rezistent la rancezire, avand o durata de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

Informatii nutritionale / 100gr:

  • energie 3683kj / 896Kcal
  • grasimi 99g din care
    -acizi grasi saturati 93g
    -acizi grasi monosaturati5.3g
    -acizi grasi polisaturati 0.8g
  • proteine <0.1g
  • carbohidrati <0.1g
  • fibre 0.6g
  • calciu 2.25mg
  • sare <0.02g.

Tara de provenienta: Filipine.

Despre uleiul de cocos: uleiul nostru de cocos provine din Filipine, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Bucatarie - ciocolata de casa vegana, calit sau prajit, prajituri, fursecuri, patiserie, deserturi raw, smoothie-uri si shake-uri, batoane proteice, caramele sanatoase pentru copii.
Sanatate
- ajutor pentru mamicile care alapteaza, indepartare celulita, protejeaza gingiile, calmeaza acneea, accelereaza scaderea in greutate, accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, imbunatateste calitatea somnului, accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, antimicotic unghii, indeparteaza paduchii, grasimi esentiale pentru dezvoltarea fatului in sarcina, cresterea starii de alerta mentala, cresterea producerii de hormoni, evitarea alergiilor, remineralizarea dintilor.
Home made - ulei masaj, ulei masaj pentru bebelusi, mascara si tus facute in casa, sampon solid facut in casa, deodorant natural, Pasta de dinti naturala, lotiune de corp cu magneziu, Lotiune anti-iritatii de scutec.
Ingrijire externa - scrub de corp, epilare, curatare ten, demachiere, albire dinti, prevenire vergeturi, protectie solara, balsam de buze, hidratare ten, antielectrizare par si descalcire, baza de dilutie uleiuri esentiale,  remediu calcaie crapate, remediu antitantari, evitarea expunerii la clorul din piscine, accelereaza procesul de bronzare, decolorarea petelor solare, reface pielea, ulei de barba.
Uz casnic - intretinere parchet si mobila, luciu incaltari din piele, luciu pentru ouale de Paste, curatarea argintariei.

Cum se obține uleiul de cocos? Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Filipine. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie. Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.

Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos. Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.

Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea. Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.

Stiati ca...

Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs? Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.


Ulei cocos virgin ecologic bio 200 gr - producator Niavis se regaseste in categoria Uleiuri alimentare si face parte din oferta magazinului cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obtinut prin presare la rece.

  • General
    • Uleiuri alimentare
      Ulei cocos
    • Specificatii
      Produse fara gluten
      Produse Bio, organice
      Vegan (de post)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Niavis: Niavis - brand romanesc de produse naturiste, mai exact pulberi naturale sau organice de plante. Gama de pulberi alimentare Niavis cuprinde 13 produse naturale, cele mai noi produse fiind Kelp Pulbere naturala, Ginkgo Biloba pulbere, Lucerna (Alfalfa) pulbere, Truibullus Terrestris pulbere. Cele mai apreciate pulberi sunt: Spiruluna pulbere ecologica, Orz verde pulbere organica, MSM Pulbere naturala. Pulberile Niavis sunt produse care nu contin gluten, sunt 100% naturale, sunt produse vegan si nu contin plante modificate genetic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social