Uleiuri uz cosmetic

Ulei cosmetic - descopera proprietatile incredibile ale uleiurilor naturale pentru par si piele 

Atunci cand vine vorba despre ingrijirea parului sau corpului, este binecunoscut faptul ca nimic nu poate concura cu ceea ce ofera natura. Tocmai din acest motiv, iti oferim o gama larga de uleiuri cosmetice naturale, ce pot fi aplicate direct sau amestecate cu alte produse pentru a realiza propriile tale masti homemade.

Analizeaza oferta disponibila pe site-ul nostru si descopera chiar acum diferitele tipuri de uleiuri pentru uz cosmetic bio, realizate din ingrediente 100% naturale. De la uleiuri de ricin, perfecte pentru tratarea pielii uscate sau iritate si pana la uleiuri de avocado ce grabesc vindecarea leziunilor, cu siguranta vei gasi la noi ceva care sa se potriveasca nevoilor tale specifice. 

 

Uleiuri cosmetice - inspirate din natura, pentru ca meriti tot ce este mai bun 

Pentru ca esentele tari se tin in sticlute mici, nu vei avea de mai mult de cateva picaturi de produs pentru a putea obtine rezultele la care visezi. Descopera chiar acum gama noastra de uleiuri cosmetice naturale presate la rece si ofera-i corpului tau ingrijirea pe care cu siguranta o merita! 

Pe langa acestea, vei mai putea gasi la putereaplantelor.ro si diferite tipuri de uleiuri esentiale, precum uleiurile pentru aromaterapie sau uleiurile din plante pentru uz intern sau extern. Nu mai sta pe ganduri! Profita incepand de astazi de tot ceea ce are de oferit natura si achizitioneaza uleiul cosmetic potrivit nevoilor tale! 

Uleiuri uz cosmetic - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Uleiuri uz cosmetic
7,38 lei
  
9,42 lei
  
9,38 lei
  
10,79 lei
Top vanzari
  
10,50 lei
Top vanzari
  
12,02 lei
  
12,06 lei
Top vanzari
  
12,38 lei
Top vanzari
Mayam-Ellemental
12,59 lei
  
12,65 lei
  
11,62 lei
  
13,46 lei
  
13,92 lei
  
13,00 lei
  
14,39 lei
Top vanzari
13,26 lei
13,36 lei
Top vanzari
13,57 lei
Top vanzari
  
14,17 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite