Born To Bio Ulei bio de ricin 50 ml

Ulei bio de ricin 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15651
35,26 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei bio de ricin 50 ml de la Born To Bio

Ulei bio de ricin, Bio seasons Laboratories, 50 ml
 
Uleiul bio de ricin poate fi folosit pe piele ca atare, sau combinat cu alte uleiuri vegetale. Constituie o baza perfecta pentru diluarea uleiurilor esentiale. Este bogat in acid ricinoleic, un acid gras mononesaturat, de tipul omega-9, ce actioneaza ca un umectant.
Uleiul de ricin poate fi folosit pe piele ca atare, sau combinat cu alte uleiuri vegetale. Constituie o baza perfecta pentru diluarea uleiurilor esentiale. Este bogat in acid ricinoleic, un acid gras mononesaturat, de tipul omega-9, ce actioneaza ca un umectant.
Printre principalele sale calitati si intrebuintari se numara: hidratarea si mentinerea nivelului ph-ului sanatos al pielii, ameliorarea unor probleme la nivelul tegumentului precum acneea, cicatricile, negii, bataturile, vergeturile, infectiile fungice, reduce inflamatiile gingivale.
Uleiul de ricin este cunoscut din timpuri stravechi pentru beneficiile pe care le are pentru parul uman. Mai putin cunoscute sunt si proprietatile antibacteriene, antioxidante si antiinflamatorii ale uleiului de ricin ce ajuta sa prevenim boli precum dermatita seboreica la nivelul scalpului sau ajuta la preventia in lupta cu alte ciuperci sau paraziti.
In plus, uleiul de ricin poate stimula microcirculatia sangelui de la nivelul scalpului. Iar acest lucru faciliteaza fluxul nutrientilor de la radacina catre varf, asigurandu-i firului hranirea si rezistenta si pentru recapatarea desimii.
Caracterisitici:
  • 100% din total de origine naturala, 60.1% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Biologica. Toate aceste ingrediente sunt totusi certificate de Ecocert si organizatia organic Cosmos Greenlife
  • Produs in Vichy, Franta
  • Produs Bio si certificat Cosmos si Ecocert Greenlife
  • Ambalaj reciclabil
Cui se poate adreseaza: Potrivit pentru toate tipurile de ten, datorita texturii lejere, cu continut scazut de grasimi si nelipicioasa. Non-comedogenic.
Mod de utilizare: 
  • Se aplica direct sau ca baza in tratamentele cosmetice cu uleiurile esentiale Born To Bio potrivite.
  • Piele: se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curatata si se maseaza usor pentru a ajuta absorbtia uleiului.
  • Par si barba: se aplica uleiul cateva picaturi pe toata lungimea firului de par sau doar la varfuri.
  • Unghii: se aplica cateva picaturi si se maseaza usor unghiile si cuticulele cateva minute
  • Gene si sprancene: se aplica cateva picaturi prin tamponare, seara la culcare
 
Ulei bio de ricin 50 ml - producator Bio seasons Laboratories se regaseste in categoria Uleiuri de uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, TOCOPHEROL.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Born To Bio:

Bio Seasons Laboratories este o companie din Franta producatoare de cosmetice certificate organic. Produsele sunt manufacturate la Vichy.Ingredientele folosite in produse sunt atent selectionate, sunt extracte din plante, uleiuri esentiale, ape florale si uleiuri vegetale. Sunt 100% de origine naturala.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite