Mayam Ulei de Sofranel 1 l

Ulei de Sofranel 1 l

La comanda, in 3 zile

SKU 13480
63,71 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Sofranel 1 l de la Mayam

Ulei de Sofranel, Mayam, 1 l 

Ulei de Sofranel - un ulei bogat in acizi grasi poli-nesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului.

Descriere, recomandari:

Un ulei bogat in acizi grasi polinesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului.

Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E si antioxidanti.

Metoda de obtinere: prin extractie/presare din semintele plantei, urmata de rafinare pentru deceruire si dezodorizare.

Proprietati organoleptice: lichid uleios clar, culoare usor galbuie, miros slab specific.

Proprietatile uleiului de sofranel:

  • emolient, nutritiv, prezerva stratul lipidic al pielii
  • ajuta la mentinerea hidratarii cutanate
  • actioneaza impotriva cuperozei datorita continutului in vitamina K
  • reduce roseata si contribuie la repararea pielii
  • are textura lejera, se absoarbe usor in piele
  • antioxidant si anti-aging, combate imbatranirea pielii
  • regenerator, restructurant, sporeste elasticitatea pielii
  • protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi si de deshidratare
  • hraneste fibra capilara si-i confera un aspect sanatos.

Recomandari, aplicatii:

  • ingrijirea oricarui tip de ten, in special a celui matur
  • in caz de cearcane, roseata, cuperoza, rozacee
  • ingrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile
  • piele lipsita de elasticitate si fermitate
  • ingrijirea si infrumusetarea parului
  • par uscat, fire deteriorate, caderea parului.

Mod de utilizare in cosmetica:

  • aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda
  • aplicat ca atare pe varful firelor de par uscate, deteriorate
  • in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii
  • pentru formularea de creme si seruri pentru contur de ochi
  • ca ingredient in cremele anti-aging
  • ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat
  • ca ingredient in crema, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient in creme pentru pielea sensibila, deteriorata
  • pentru formularea cremelor cu actiune anti-cuperoza
  • ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri capilare, balsam sau masca de par.

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic.


Ulei de Sofranel 1 l  - producator Mayam se regaseste in categoria Uleiuri uz cosmetic si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Carthamus tinctorius seed oil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social