Pronat Ulei de salvie macerat la rece Bio 100 ml

Ulei de salvie macerat la rece Bio 100 ml

In curand in stoc

SKU 12156
35,90 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de salvie macerat la rece Bio 100 ml de la Pronat

Ulei de salvie macerat la rece BioPronat100 ml

Ulei de salvie macerat la rece Bio - frunzele de salvie contin un ulei volatil cu o compozitie complexa (tuiona), tanin, un principiu amar(picrosalvina), substante estrogene, acid nicotinic, acid ursolic, vitamina B1 si vitamina C. Nativa din Europa, planta de salvie creste pana la o inaltime de 3 metri, cu flori roz, albe sau albastre, de o frumusete aparte.

  • impiedica actiunea nociva a radicalilor liberi formati sau introdusi in organism;
  • sustine refacerea si mentinerea tonusului general in surmenaj fizic, psihic sau intelectual, in starile de stres, de nervozitate, tensiune nervoasa si oboseala, in sustinerea tonusului la persoanele in varsta;
  • favorizeaza reglarea functiilor digestive si biliare, contribuind la eliminarea gazelor din intestin, combate senzatia de disconfort si de tensiune abdominala, inlatura starile de greata;
  • ajuta la reglarea ciclului menstrual si la atenuarea durerilor menstruale;

efect benefic in tulburarile ce insotesc menopauza, adaptand organismul la schimbarile endocrine din perioada de menopauza (tulburari cauzate de deficitul estrogenic), diminueaza bufeurile si combate transpiratia excesiva, are efect calmant asupra sistemului nervos;

  • ajuta la mentinerea glucozei din sange la valori normale;
  • are influenta pozitiva asupra vaselor mici, in tulburari ale circulatiei sanguine periferice;
  • contribuie la reglarea si normalizarea tensiunii arteriale;
  • eficace in tonusul sexual scazut.

Ce este macerarea? Macerarea este un proces fizic in care fructele, florile, frunzele, radacinile sau alte parti ale plantelor sunt expuse o perioada de timp actiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. Uleiul neutru ”trage” in el uleiurile volatile si alte principii active din planta supusa macerarii. Produsul final (solutia) se numeste macerat. In farmacie, aceasta solutie se numeste "infuzie rece". Nu trebuie sa existe procese chimice in timpul macerarii. Procesul de extractie se efectueaza la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerarii la rece se regasesc cu siguranta in procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Daca procesul de extractie este efectuat la temperatura ridicata (prin caldura adaugata), procesul este denumit digestie.

Origine: Germania.


Ulei de salvie macerat la rece Bio 100 ml - producator Pronat se regaseste in categoria Uleiuri din plante - Uleiuri uz intern si face parte din ofeta magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei din seminte de rapita (Brassica Napus)*, extract din fruzne de salvie (Salvia Officinalis)*, limonene*.
*din culturi certificate ecologic.

Administrare

Uz intern – o lingurita de ulei de dimineata si seara inainte de culcare.
Uz extern – in functie de necesitati.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pronat: Pronat s-a născut cu 9 ani de zile în urmă când dorința de consum propriu pentru produse sănătoase s-a transformat în afacere. Categoriile
vizate sunt alimentele, suplimentele alimentare și cosmeticele:
toate trebuie să fie ”fără E-uri” dacă exista în portofoliul
Pronat. ”Doar ceea ce este mai bun este suficient de bun ca să devină
un produs Pronat!” Actualmente Pronat are
peste 90 de furnizori, în întregime din zona comunitară, peste 500 de
parteneri recurenți și cateva milioane de produse vândute. Piața internă
este dată de mixul de canale de distribuție: comerțul bio specializat,
lanțurile internaționale și de asemenea comerțul online. Pronat srl cuprinde import, ambalare, dezvoltare de produse, private label, distribuție în lanțuri de magazine (B2B) dar și vânzare direct la cumpărătorii finali.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social