Favisan Anghinare 40 capsule

Anghinare 40 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 5482
15,02 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Anghinare 40 capsule de la Favisan

Anghinare, Favisan, 40 capsule

Anghinare - recomandat in: hipercolesterolemie, dischinezie biliară, colecistite cronice, enterocolite, hemoroizi, anorexie, urticarie, prurit, diabet.

Anghinarea este una din cele mai vechi plante cunoscute in istoria umanitatii. Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si a afectiunilor urinare. In secolul al XVI-lea, in Europa era considerata o leguma ''nobila'', fiind consumata numai de catre membrii casei regale si de oamenii foarte bogati. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietatile diuretice si coleretice.

In compozitia chimica a plantei au fost identificate urmatoarele substante bioactive: cinarina, acid clorogenic, flavone (cinarozida, scolimozida, luteolina), lactone sesquiterpenice (cinaropicrina, dehidrocinaropicrina, grosheimina si cinarotriol), inulina, compusi triterpenici (lactucerol, taraxasterol), steroli (β-sitosterol, stigmasterol), o sapogenina steroidica, taninuri, mucilagii, pectine, aminoacizi, glucide, enzime si acizi organici.

Efecte:

  • hipocoleterolemiant,
  • hepatoprotector,
  • coleretic-colagog,
  • depurativ,
  • diuretic,
  • hipoglicemiant,
  • stomahic,
  • tonic amar.

Anghinare 40 capsule - producator Favisan se recomanda pentru Hipercolesterolemie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Se ia 1 capsula de 3 / zi.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite