Aghoras Argint coloidal AquaNano Forte 30ppm 480 ml

Argint coloidal AquaNano Forte 30ppm 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13144
39,34 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argint coloidal AquaNano Forte 30ppm 480 ml de la Aghoras

Argint coloidal AquaNano Forte 30ppm, Aghoras, 500 ml

Argint coloidal AquaNano Forte 30ppm - este un produs extrem de util pentru sistemul dumneavoastra imunitar si, in general, in cazul Infectiilor bacteriene, virale sau micotice. Argintulul coloidal se foloseste pentru proprietatile sale antiinfectioase si este considerat de multi specialisti ”un sistem imunitar secundar”. Este absorbit foarte rapid in corp, inca de la contactul cu mucoasa bucala si are efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar asupra a mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni.

Este un produs transparent, cu o tenta de gri mai inchisa decat cea a argintului coloidal Protect, datorita concentratiei mai ridicate de argint (pot exista variatii de la un lot la altul), avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, dar gustul este usor metalic.

Culoarea gri a argintului coloidal este un indicator al caracterului amorf al nanoparticulelor, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. Acesta este motivul real pentru care argintul coloidal asa-zis cu particule mici este incolor sau de culoare gri. In realitate, argintul coloidal incolor, nu este astfel datorita dimensiunilor mici a nanoparticulelor, ci datorita unei combinatii intre un argint coloidal cu structura amorfa, si un argint de natura ionica. 

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.
 
Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.
 
Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal, de obicei in galben sau brun, sau uneori culoarea se poate inchide pur si simplu. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal. Modificarea ulterioara a culorii argintului coloidal, semnifica de obicei doar formarea unui strat cristalin la suprafata particulei.

Argint coloidal AquaNano Forte 30ppm 480 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Viroze respiratorii ace parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint 30ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Nu se va bea direct din recipient.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social