BetterYou B Complete Oral Spray 25 ml

B Complete Oral Spray 25 ml
89,50 lei

Nu este in stoc

Descriere B Complete Oral Spray 25 ml de la BetterYou

B Complete Oral SprayBetterYou, 25 ml

B Complete Oral Spray - vitaminele B naturale sunt tratamente naturiste recomandate in toate cazurile de infectii recidivante, de afectiuni tumorale, de convalescenta (inclusiv dupa interventiile chirurgicale).

Efecte si beneficii:

 • este un tonic general, energizant, eficient in efortul fizic si intelectual
 • combate astenia de primavara
 • echilibreaza metabolismul energetic
 • elimina senzatia de disconfort fizic sau psihic
 • indeparteaza starea de oboseala, stres, epuizare
 • creste semnificativ rezistenta si eficienta organismului
 • este esential in perioadele in care sunt necesare putere de concentrare, anduranta fizica, capacitate intelectuala si de memorare
 • sustine functiile neurologice
 • reduce manifestarile in afectiuni neuro-degenerative
 • imbunatateste calitatea somnului si combate insomniile
 • reduce colesterolul si trigliceridele
 • contribuie la formarea globulelor rosii.

B Complete Oral Spray 25 ml - producator BetterYou se regaseste in categoria Vitamine si minerale (adulti) - Vitamina B si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per doza zilnica (4 pulverizari/zi) / % VNR:
- Tiamina (Vitamina B1) - 0,55 mg (50%);
- Riboflavina (Vitamina B2) - 1,05 mg (75%);
- Niacina (Vitamina B3) - 8 mg (50%);
- Vitamina B6 - 2,8 mg (200%);
- Acid folic (Vitamina B9)(metilfolat) (Quatrefolic®) - 400 µg (200%);
- Vitamina B12 (adenozil-cobalamina si metil-cobalamina) - 100 µg (4000%);
- Biotina (Vitamina B7) - 50 µg (100%);
- Acid pantotenic (Vitamina B5) 4,5 mg (75%);
*Valoarea nutritionala de referinta conform regulamentului 1169/2011.
Apa, xilitol (solvent), niacinamida (vitamina B3), D-pantotenat de calciu (Vitamina B5), acid citric (regulator de aciditate), piridoxina hidroclorica (vitamina B6), 5-fosfat sodic de riboflavina (vitamina B2), sorbat de potasiu (conservant), acid folic (sub forma de sare de glucozamina a acidului (6S)-5-metil tetrafolic (Quatrefolic®) (vitamina B9), mononitrat de tiamina (vitamina B1), arome naturale de piersici, prune, zmeura (aromatizant), 5-dezoxiadenozilcobalamina (vitamina B12), metilcobalamina (vitamina B12), D-biotina (Vitamina B7).

Administrare

Adulti: 4 pulverizari pe zi administrate odata sau separat. Mod de administrare: La prima utilizare apasati pompita de 3 ori pana lichidul incepe sa fie expulzat. Agitati inainte de utilizare. Actionati pompita cu atentie in gura, preferabil pe partea interioara a obrajilor si mentineti cateva secunde. Puneti capacul dupa utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BetterYou: Fondata de Andrew Thomas in 2006, BetterYou a fost prima companie din lume care a dezvoltat un magneziu aplicat in mod topic si spray-ul oral nutritional a fost pionier in dezvoltarea de produse in acest domeniu. BetterYou este specializat in suplimentarea de nutrienti care au fost subreprezentati sau pur si simplu omisi datorita dietei noastre moderne si a stilului de viata. BetterYou ofera o serie de suplimente nutritionale dezvoltate impreuna cu echipa de cercetare in farmacie si farmacologie de la Universitatea Cardiff, condusa de Dr. Charles Heard. Aceste produse maximizeaza livrarea de nutrienti si absorbtia ulterioara in organism, pentru un beneficiu mai mare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social