Vitaking Vitamina B3 (niacinamida) 500mg 100 comprimate

Vitamina B3 (niacinamida) 500mg 100 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 11319
50,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Artrita Schizofrenie Halena digestiva Intoxicatii
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina B3 (niacinamida) 500mg 100 comprimate de la Vitaking

Vitamina B3 (niacina) 500mg, Vitaking, 100 comprimate
 
Vitamina B3 (niacina) 500mg - este recomandat in eliminarea alcoolului din organism, protejeaza functiile hepatice. Niacinamida nu are aceleasi efecte farmacologice ca si niacina. Niacinamida nu reduce colesterolul.

Niacinamida se administreaza in afectiuni precum: ciroza, boala Parkinson, Alzheimer, imunitate scazuta, inflamatii ale articulatiilor, depresie.

Niacinamida si niacinul sunt doua forme ale vitaminei B3. Cand o amida se ataseaza de niacin, acesta devine niacinamida. Desi ambele sunt forme ale vitaminei B3 ele au efecte terapeutice diferite.

Niacinamida este necesara pentru respiratia celulelor. Ajuta la eliberarea de energie in celule si in metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Ajuta la buna functionare a sistemului circulator, sistemului nervos, stimuleaza secretia de bila si alte secretii stomacale.

Niacinamida este folosita la sinteza hormonilor sexuali, in tratamentul schizofreniei si al altor boli mintale. Ajuta la imbunatatirea memoriei. Administrata in dozaj mai mare se foloseste pentru a curata organismul de toxine organice si anumite insecticide.

Activeaza metabolizarea hidratilor de carbon, esentiala pentru producerea insulinei ceea ce o face foarte eficienta pentru diabet.

Administrarea de niacinamida este folositoare in cazurile de artrita. Are un rol deosebit de important in procesele de oxido-reducere si in metabolismul lipidelor si glucidelor.

Este indispensabila functionarii normale a aparatului digestiv, a sistemului nervos, mentinerii integritatii tegumentelor si mucoaselor, precum si sintezei normale a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulina). Are un efect calmant al migrenelor.

Amelioreaza durerile ulceroase si combate mirosul neplacut al gurii. Numeroase studii arata ca niacinamida este eficienta impotriva mai multor tipuri de substante cancerigene.

Vitamina B3 (niacina) 500mg 100 comprimate - producator Vitaking se regaseste in categoria Vitamine si minerale (adulti) - Vitamina B si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Vitamina B3 (nicotinamida) 500mg 3125.
Ingrediente: carboximetilceluloza de sodiu, nicotinamida, maltodextrina,celuloza microcristalina, amidon de orez, hipromeloza, dioxid de siliciu, croscarmeloza de sodiu, alcool polivinilic, pudra de talc, stearat de magneziu.

Administrare

1 capsula, cu mult lichid.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite