Vitamina C

Vitamina C pulbere, aliatul tuturor in intarirea imunitatii si in lupta cu virozele

Dintre toate formulele de pe piata, se pare ca vitamina C pulbere este cea mai populara in preferintele oamenilor. Si nu este de mirare, avand in vedere cat de usor se administreaza. Cu toate acestea, exista numeroase alte formule pe care le poti lua: vitamina C lichida, vitamina C capsule sau vitamina C comprimate masticabile. Pentru un extra ajutor daca te confrunti cu o raceala, poti apela si la vitamina C forte, care contine o doza mai mare si care te poate ajuta in lupta cu gripele sezoniere. Insa beneficiile ei nu se opresc aici. Suplimentele de vitamina C au beneficii si asupra pielii si exista chiar si variante pentru aplicare topica.

Vitamina C lichida si alte variante cu beneficii maxime pentru sanatate

Din fericire, odata cu progresele facute in domeniul multivitaminelor si multimineralelor, poti beneficia de efecte maxime daca faci combinatiile potrivite. Un exemplu bun este o cura cu capsule de vitamina C si capsule de vitamina E, optional si in combinatie cu suplimente de vitamina A. In ceea ce priveste forma de administrare, unii oameni prefera vitamina C alcalina forte capsule sau vitamina C lichida, insa totul depinde de ce beneficii doresti sa obtii pentru sanatatea ta.

De asemenea, trebuie sa fii atent si la interactiunile dintre acestea. De aceea, este bine ceri intotdeauna sfatul unui medic, indiferent ca vrei sa-ti suplimentezi dieta cu vitamina K capsule, cu vitamina C pulbere sau cu vitamina D capsule. Urmeaza indicatiile specialistului si alege de pe site-ul nostru suplimentele cu vitamina C potrivite, vitamina B capsule sau alte produse esentiale pentru mentinerea unei stari de bine.

Vitamina C - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Vitamina C
-45% Top vanzari
11,92 lei
6,56 lei
  
33,79 lei
  
67,54 lei
  
75,00 lei
  
107,41 lei
Cadou
  
109,25 lei
-45%
  
18,54 lei
10,20 lei
-30%
  
17,22 lei
12,05 lei
  
12,67 lei
  
12,67 lei
-45%
  
26,49 lei
14,57 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite