Dietaroma Acerola Bio 1000mg 60 comprimate masticabile

Acerola Bio 1000mg 60 comprimate masticabile

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13078
124,85 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Oboseala Imunitate Anemie Astenie fizica
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Acerola Bio 1000mg 60 comprimate masticabile de la Dietaroma

Acerola Bio 1000mg, Dietaroma, 60 comprimate masticabile

Acerola Bio 1000mg - cea mai bogata sursa de vitamina C este Acerola (visina tropicala). Fructul de Acerola contine de 20-30 de ori mai multa vitamina C decat portocala. Studiile arata ca asocierea vitaminei C cu bioflavonoide are efect antioxidant foarte puternic iar bioflavonoidele protejeaza oxidarea vitaminei C in organism si potenteaza actiunea acesteia influentand absorbtia superioara. Bioflavonoidele, cunoscute si sub denumirea de vitamina P, au proprietati asemanatoare vitaminelor, puternice functii antioxidante si sunt implicate in formarea si devoltarea corespunzatoare a celulelor.

Vitamina C contribuie la:

  • functionarea normala a sistemului imunitar
  • formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pielii
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  • functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice
  • reducerea oboselii si a extenuarii
  • metabolismul energetic normal
  • cresterea absorbtiei fierului
  • regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Produs ecologic , gust de cirese.

Nu contine: gluten, cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome sau indulcitori artificiali.

Contraindicatii: femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza pot consuma produsul doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Produs fara coloranti artificiali, fara zahar adaugat , fara indulcitori. Produs din ingrediente naturale certificate ecologic, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul.


Acerola Bio 1000mg 60 comprimate masticabile - producator Dietaroma se regasese in categoria Vitamine si minerale (adulti) - Vitamina C si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 

Compozitie / Prospect

1 comprimat masticabil de 2500mg):
Pulbere (guma arabica) din fructe de Acerola/Malpighia glabra*, cu 17% vitamina C – 1000mg#; zahar brut din flori de Cocotier/Cocos nucifera* - 600mg; zahar brut din struguri/Vitis vinifera* - 550mg; agent de ingrosare: guma acacia*- 200mg; agent de incarcare: amidon din orez* - 75mg; potentiator de aroma: cirese (guma arabica)* - 75mg .
(#un comprimat furnizeaza 170mg vitamina C/212.5% VNR/ Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011. (* - ingrediente din agricultura ecoologica); Distribuitor Certificat Ecologic de SRAC Cert SRL RO-ECO-026.

Administrare

1 comprimat masticabil pe zi, administrat de preferinta dimineata sau in prima parte a zilei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dietaroma: Dietaroma este lider pe piata remediilor naturale si se bucura de expertiza dobandita in peste 90 de ani de activitate. Solutiile terapeutice Dietaroma sunt definite de compozitii 100% naturale si de rezultate vizibile si ameliorante dupa numai patru zile de terapie. In cei aproape 100 de ani de activitate Dietaroma a creat suplimente alimentare eficiente si de calitate respectand valorile si angajamentele asumate fata de clientul final. Produse fabricate in Franta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite