Dietaroma Vitamina K2 cu D3 15 ml

Vitamina K2 cu D3 15 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13082
110,16 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina K2 cu D3 15 ml de la Dietaroma

Vitamina K2 cu D3, Dietaroma, 15 ml

Vitamina K2 cu D3 - vitaminele K2 si D3 intr-un amestec sinergic care contribuie la: functionarea normal a sistemelor osos (Vitaminele D si K) si imunitar (Vitamina D).

Vitamina K2 este o alta vitamina K (menaquinona) ale carei proprietati sunt, in principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase. Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile. Vitamina K2 naturala activeaza proteine cu rol in metabolismul calciului (osteocalcinul din oase si proteina MGP din artere si alte tesuturi moi), iar vitamina D3 stimuleaza sinteza acestor proteine.

Vitamina D3 este o vitamina lipsolubila supranumita si „vitamina soarelui”, caci este singura vitamina care poate fi produsa de corpul uman ca urmare a expunerii la razele UV ale soarelui. Vitamina D3 are mai multe roluri importante pentru sanatate, dar esentiale sunt capacitatea sa de a asigura absorbtia de Calciu si Fosfor si de a fortifica sistemul imunitar. Aportul corect de Vitamina D3 faciliteaza mineralizarea osoasa si dezvoltarea sistemului osos si a dintilor, dar creste si rezistenta organismului fata de anumite boli.

Contraindicat persoanelor aflate sub tratament anticoagulant. Solicitati sfatul specialistului. 

Produs fara coloranti artificiali, fara zahar adaugat , fara indulcitori. Prezenta unor usoare depuneri se datoreaza folosirii extractelor de plante ECO si este un fenomen natural ce nu afecteaza calitatea si eficacitatea produsului.


Vitamina K2 cu D3 15 ml - producator Dietaroma se regaseste in categoria Vitamine si minerale (adulti) - Vitamina K si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 

Compozitie / Prospect

Agent de incarcare: ulei virgin de Rapita Colza(Brassica campestris)*; vitamina D3/colecalciferol 2,5% (din lanolina, in baza de ulei de rapita Colza); antioxidant: amestec natural de tocoferoli; Vitamina K2/Mk7 (din Soia/Glycyne max fermentata cu Bacillus subtilis natto, in ulei de Floarea-soarelui);
Vitamina D3 5 mcg 100;
Vitamina K2 37.5 mcg 50.
* Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011 (* - ingrediente din agricultura ecoologica).

Administrare

In mod obisnuit: 5 picaturi/zi, inainte de masa. Un flacon este suficient pentru 68 de zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dietaroma: Dietaroma este lider pe piata remediilor naturale si se bucura de expertiza dobandita in peste 90 de ani de activitate. Solutiile terapeutice Dietaroma sunt definite de compozitii 100% naturale si de rezultate vizibile si ameliorante dupa numai patru zile de terapie. In cei aproape 100 de ani de activitate Dietaroma a creat suplimente alimentare eficiente si de calitate respectand valorile si angajamentele asumate fata de clientul final. Produse fabricate in Franta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite