Mayam Vitamina C (ascorbyl palmitate) 10 gr

Vitamina C (ascorbyl palmitate) 10 gr

La comanda, in 3 zile

SKU 8210
13,10 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina C (ascorbyl palmitate) 10 gr de la Mayam

Vitamina C (ascorbyl palmitate), Mayam, 10 gr

Vitamina C (ascorbyl palmitate) - este o forma stabila si liposolubila a vitaminei C, cu proprietati antioxidante forte, utilizata in cosmetica pentru imbunatatirea aspectului, elasiticitatii si conditiei pielii, pentru prevenirea sau reducerea petelor pigmentare. Este semnificativ mai stabila decat forma hidrosolubila a vitaminei C (acidul ascorbic), in schimb, este considerata mai putin potenta. Ascorbyl palmitate este un ester obtinut din acid ascorbic si acid palmitic (acid gras).

Proprietati organoleptice: pudra alb-crem, inodora.

Proprietatile vitaminei C:

  • antioxidant forte
  • antirid, anti-age
  • protejeaza pielea de daunele oxidative
  • inhiba formarea radicalilor liberi
  • imbunatateste elasticitatea cutanata
  • imbunatateste aspectul general al pielii
  • sustine productia de colagen
  • previne sau reduce hiperpigmentarea, petele de varsta.

Recomandari si aplicatii:

  • creme si seruri pentru fata
  • masti si tratamente faciale anti-age
  • creme, balsamuri si unturi de corp
  • creme si emulsii de protectie solara, creme de plaja
  • balsamuri, unguente, alifii, preparate cosmetice anhidre
  • creme aplicate dupa expunerea la soare
  • produse de machiaj: fond de ten, balsam de buze, corector/anticearcan, farduri, blush
  • ca agent antioxidant pentru cosmetice anhidre sau care contin si uleiuri.

Mod de utilizare:

  • nu se aplica pur pe piele, doar ca ingredient in compozitii cosmetice
  • dozaj indicativ 0,5 - 8%
  • dozaj uzual pentru creme, emulsii, alifii, balsamuri, unt de corp: 0,5 - 2%
  • dozaj uzual pentru masti, seruri si tratamente cosmetice: 2 - 8%
  • este solubila in alcool, partial solubila in uleiuri si esteri
  • in emulsii se adauga de regula in faza grasa
  • in balsamuri, alifii, unguente si preparate anhidre se include prin incalzire impreuna cu uleiuri/unturi/ceruri
  • in produse de machiaj sub forma de pudre libere sau compactate, se amesteca impreuna cu baza/fillerul/argila, preferabil in mojar
  • nu are efect acidifiant asupra preparatelor cosmetice
  • se poate combina in cadrul unei emulsii cu vitamina C in forma hidrosolubila (acid ascorbic)
  • lucreaza in sinergie cu vitamina E, formand o combinatie cu efect antioxidant forte.

Date de siguranta: a se respecta dozajul indicat, a nu se pastra la indemana copiilor, a nu se folosi in apropierea unei surse de ventilatie; uz cosmetic


Vitamina C (ascorbyl palmitate) 10 gr - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Vitamine cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ascorbyl palmitate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social