Vitaking Creatina monohidrat (micronizata) - 250g

Creatina monohidrat (micronizata) - 250g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17518
132,72 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Efort fizic sustinut Vitamine si minerale (adulti) Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Creatina monohidrat (micronizata) - 250g de la Vitaking

Acest efect benefic poate fi obținut cu un aport zilnic de 3 g de creatina. Cantitatea zilnica recomandata de monohidrat de Creatina micronizat Vitaking este de 3,4 g - 1 lingurita de pulbere (amestecata in orice lichid). Granulele de creatina micronizate sunt mult mai mici decat granulele monohidrate de creatina conventionale si, prin urmare, sunt mai ușor de dizolvat si digerat, se utilizeaza mai repede și incarca mai putin stomacul.

Pentru sportivi si muncitorii solicitati fizic

Creatina este un aminoacid natural care este produs in mod natural de organism, dar care se gaseste în diferite cantităti mai mici si in unele carnuri (de exemplu, hering, somon, ton, carne de porc, vita).

In corpul uman, cea mai mare parte este depozitata in muschiul scheletului (in cursul activitatilor fizice se elibereaza de aici), o parte mai mica este stocata în creier și inima. Numele provine de la cuvântul grecesc crease (κρέας = carne). Sustine muschii în timpul antrenamentelor intense. Acest produs conține 250 g de monohidrat de Creatina micronizata.

Efect: Creste performanta fizica în timpul miscarilor scurte, secventiale, de intensitate ridicata.
Acest efect benefic poate fi obtinut cu un aport zilnic de 3 g de creatina. Este o alegere foarte economică sub forma de pulbere, deoarece 1 lingurita contine 3,4 g.

Ca superaliment, aceasta a cucerit lumea sportului și culturismului inca de la inceputul anilor ’90. Nu este de mirare, deoarece efectul sau este foarte atractiv pentru sportivi, atat de mult incat acum este o parte esențială a dietei multor sportivi.

Creatina micronizata : granulele de creatina micronizate sunt mult mai mici decat granulele monohidrate de creatina convenționale și, prin urmare, sunt mai ușor de dizolvat si digerat, se utilizeaza mai repede și incarca mai putin stomacul.

Prosusul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, femeilor insarcinate sau mamicilor care alapteaza, precum celor care urmează tratament medicamentos.

Creatina monohidrat (micronizata) - 250g producator Vitaking, se recomanda pentru Efort fizic sustinut si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite