Polygemma 26 Alergii 50 ml PlantExtrakt

Polygemma 26 Alergii 50 ml PlantExtrakt

Disponibil la comanda online

SKU 16118
35,27 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Polygemma 26 Alergii 50 ml PlantExtrakt de la PlantExtrakt

Descriere produs Polygemma 26 Alergii 50 ml PlantExtrakt

Este o combinație de extracte din plante care contribuie la un răspuns imun optim în cazul disconfortului cauzat de factori cu potențial alergenic.

Recomandari: 

- ajută la menținerea rezistenței la alergii (Turmeric), ajută la menținerea eficienței sistemului imunitar (Turmeric,Astragalus,Rozmarin) și contribuie la apărarea naturală a organismului (Astragalus,Rozmarin); 

- contribuie la rezistența fiziologică la stres și la factorii nefavorabili de mediu (Coacăz-negru,Astragalus); 

- tonic care contribuie la activitatea adaptogenă (Astragalus); 

- menține sănătatea plămânilor și a tractului respirator superior (Turmeric),are efect calmant pentru gât, susține respirația ușoară și adecvată, are efect blând și calmant pentru gât (Trei grați pătați); 

- conține antioxidanți care pot proteja de acțiunea radicalilor liberi (Astragalus, Rozmarin, Turmeric), are proprietăți antioxidante semnificative (Turmeric); 

- susține funcționarea sistemului nervos (Turmeric), ajută la rezistența fizică și psihică (Astragalus); 

- susține sănătatea pielii (Turmeric, Trei-frați pătați) și contribuie la aspectul optim al acesteia (Trei frați pătați) 

- susține digestia și confortul digestiv (Trei frați pătați, Rozmarin, Turmeric), contribuie la producția de sucuri digestive (Turmeric, Rozmarin), susține sănătatea normală a ficatului (Turmeric, Rozmarin), susține funcția biliară și drenajul hepatobiliar (Rozmarin).

Compozitie

- sirop de Coacăze negre (Ribes nigrum) - 26,5 % - extract din muguri de Coacăz-negru*1:20 (Ribes nigrum) - 26 % - extract hidroalcoolic din rădăcină de Curcuma (Curcuma longa) - 15 % - extract hidroalcoolic din rădăcină de Astragalus (Astragalus membranaceus) - 12,5 % - extract hidroalcoolic din herba de Trei-frați-pătați** (Viola tricolor) - 12,5 % - extract din mlădițe de Rozmarin (Rozmarinus officinalis) - 7,5 %. Conţine 35 % vol. alcool etilic din cereale. Valoare energetică: 14,31 kJ/grespectiv3,42kcal/g.

* Plantă din cultură organică. **Plantă recoltată ecologic. Certificare ECOINSPECT Ro-008

Mod de administrare 

Copii peste 2 ani: 1 ml de 3 ori pe zi Adulți și copii peste 7 ani: 2 ml de 3 ori pe zi, Se utilizează prin diluare în puţină apă.

La nevoie se recomandă un număr dublu de utilizări timp de 7 zile. Sezonier pe toată perioada de expunere la alergeni și ideal și cu 4 săptămâni înainte de această perioadă. Se recomandă utilizarea până la ora 18:00, datorită efectului stimulator al sistemului nervos central. Ase agita înainte de utilizare. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precautii: Se recomandă avizul medicului pentru utilizarea în sarcină și alăptare. Contraindicat în epilepsie și afecțiuni cardiace decompensate. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta uşoare depuneri care nu afectează calitatea.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social