Attitude PURIFICATOR DE AER, LAVANDA, (gama animale) 227 G

PURIFICATOR DE AER, LAVANDA, (gama animale) 227 G

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 19640
46,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere PURIFICATOR DE AER, LAVANDA, (gama animale) 227 G de la Attitude

PURIFICATOR DE AER, LAVANDA, (gama animale) 227 G Attitude 

Stiati ca carbunele este un filtru puternic Purifica si absoarbe particulele de aer si contaminantii, in mod natural Tu si prietenii tai cu patru picioare veti respira mult mai usor cu eliminatorul natural de miros de lavanda de la ATTITUDE. Fabricat din ingrediente vegetale si minerale, purificatorul nostru natural de aer elibereaza o aroma racoritoare de lavanda si elimina mirosurile timp de pana la sase saptamani (in functie de dimensiunea incaperii)

BENEFICII:

Purificator de aer natural conceput cu ingrediente pe baza de plante si minerale.Contine carbune activ pentru a ajuta la capturarea poluantilor si a contaminantilor din aer.

Contine rasina pentru a elimina mirosurile pe o perioada lunga de timp.Elibereaza o aroma naturala linistitoare de lavanda si eucalipt.Certificat ECOLOGO: odorizant durabil, biodegradabil.

Certificat PETA: 100 vegan si fara cruzime impotriva animalelor.INGREDIENTE:Fabricat din carbune activ, acest produs ATTITUDE purifica aerul prin absorbtia poluantilor si eliminarea mirosurilor. Eficient pentru suprafete de pana la 400 sq. ft. (37 m).Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu pentru companii sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

MOD DE UTILIZARE: Scoateti capacul recipientului si puneti deoparte 2- Scoateti si aruncati sigiliul de prospetime 3- Puneti capacul inapoi pe recipient

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite