Sampon calmant cu ovaz pt animale, 473 ml Attitude

Sampon calmant cu ovaz pt animale, 473 ml Attitude

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19632
57,98 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon calmant cu ovaz pt animale, 473 ml Attitude de la Attitude

 Sampon calmant cu ovaz pt animale, 473 ml Attitude

Aveti grija de blana animalului dvs. de companie cu samponul calmant ATTITUDE Furry Friends pentru animale de companie. Formula sa realizata cu ingrediente naturale precum ovaz emolient si glicerina hidratanta va face parul animalului tau moale si sanatos, protejand in acelasi timp pielea delicata. Perfect pentru a va spala cainele, pisica sau orice alt animal cu blana, acest sampon vegan linistitor curata delicat. Deoarece nu are parfum, chiar si cele mai sensibile botnite il vor adora. Deci, sunteti pregatit pentru o sesiune de ingrijire a animalelor de companie acasa

CARACTERISTICI: Fabricat cu ingrediente naturale: Contine ovaz emolient si glicerina hidratanta pentru o blana moale si hidratata.Formula hipoalergenica: testata dermatologic.Certificat de PETA: sampon pentru conditionare vegan, fara crueltate.Formula biodegradabila: surfactantii nostri sunt fabricati din materii prime regenerabile, cum ar fi uleiul de cocos.Fabricat in Canada.

INGREDIENTE: Apa, cocosulfat de sodiu, glicerina, coco-glucozida, clorura de sodiu, cocoil isetionat de sodiu, oleat de gliceril, guma de cyamopsis tetragonoba (guar), extract de miez de avena sativa (ovaz / avoina), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric. Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta. Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate). Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu ca companiile sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

MOD DE UTILIZARE: Udati blana, aplicati sampon, spumati, apoi clatiti bine. Potrivit pentru caini, pisici si alti prieteni blaniti. Intrebati medicul veterinar daca aveti nelamuriri cu privire la starea pielii animalului dvs. de companie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite