Adams Vision Scortisoara 1000mg 30cps, Adams

Scortisoara 1000mg 30cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19154
25,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipercolesterolemie Diabet Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Scortisoara 1000mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Scortisoara 1000mg 30cps, Adams Vision

Cinnamomum cassia, numita cassia chinezeasca sau scortisoara chinezeasca, este un arbore vesnic verde originar din sudul Chinei.

Este cea mai comuna forma de scortisoara si este cel mai des folosita ca si condiment. Acest tip de scortisoara este de folosita in medicina chinezeasca ajutand la reglarea glicemiei la diabetici.

Tare de origine: SUA

Ingrediente: Pulbere de scortisoara (cinnamomum cassia); extract de Scortisoara (cinnamomum cassia), cu 4 % ulei esential; capsula: gelatina; agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali, agent de incarcare: faina de Orez.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar luati cate 2 capsule inainte de fiecare masa. A nu se administra mai mult de 6 capsule/zi. A se consuma de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata sau echilibrata si un mod de viata sanatos.


Administrare:
2 capsule inainte de fiecare masa.
Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite