Capsule Patrunjel Ultra cu uleiuri esentiale, 30 capsule, Bionovativ

Capsule Patrunjel Ultra cu uleiuri esentiale, 30 capsule, Bionovativ

Disponibil la comanda online

SKU 19856
41,03 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Capsule Patrunjel Ultra cu uleiuri esentiale, 30 capsule, Bionovativ de la Bionovativ

Capsule Patrunjel Ultra cu uleiuri esentiale, 30 capsule, Bionovativ 

Capsulele cu ulei de Pătrunjel Ultra sunt foarte concentrate, ușor de administrat, având un echilibru perfect între uleiurile vegetale grase și cele esențiale, pentru a avea o biodisponibilitate ridicată.


Proprietăți:
Contribuie la menținerea sănătății și la funcționarea normală a celulelor.
Contribuie la menținerea vaselor de sânge sănătoase.


Mod de administrare:
Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.


Precauții:
A se consulta specialistul înainte de a se consuma produsul.
A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează sau de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.


Ingrediente:
Agent de încărcare: ulei rafinat din semințe de Floarea-soarelui (Helianthus annuus); ulei esențial din semințe de Pătrunjel (Petroselinum crispum): 132 mg; capsulă moale de gelatină; ulei organic din sâmburi de Struguri (Vitis vinifera): 16,5 mg;  uleiuri esențiale de: Arbore-de-tămâie–sacră (Boswellia carteri): 11 mg; Geranium (Pelargonium graveolens): 11 mg; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus): 11 mg; ulei virgin de Argan (Argania spinosă): 6,6 mg.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite