Tirofix Hyper - 30 cps Herbagetica

Tirofix Hyper - 30 cps Herbagetica

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19351
28,77 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipertiroidism Hipotiroidism Hipertensiune arteriala Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tirofix Hyper - 30 cps Herbagetica de la Herbagetica

Tirofix Hyper - 30 cps Herbagetica

Reduce excesul de hormoni tiroidieni, reglează ritmul cardiac, reduce tensiunea arteriale, antistres.

Tirofix Hyper este un produs unic cu o formulă cu 7 extracte naturale intense, dedicate pentru reglarea producției în exces a hormonilor tiroidieni.

Tirofix Hyper acționează eficient și sigur pentru a regla funcțiile glandei tiroide în cazul persoanelor cu hipertiroidism. Reduce excesul de hormoni tiroidieni, reglează ritmul cardiac și tensiunea arterială și crește capacitatea organismului de a gestiona stresul.

Beneficii:

  • Reduce excesul de hormoni tiroidieni
  • Reglează ritmul cardiac și tensiunea arterială
  • Induce o stare de bine și crește capacitatea de gestionare a stresului

În compoziția Tirofix Hyper se remarcă extractele de Piciorul lupului, Talpa gâștei, Roiniță, Seleniu și Sânziene. Acestea acționează sinergic pentru a reduce producția hormonilor tiroidieni tiroxină (T4) și triiodotironină (T3) și inhibă acțiunea hormonului TSH (hormon stimulator tiroidian).

Piciorul lupului, în mod special, reglează procesul de asimilare al iodului, mineral care este necesar pentru producția hormonilor tiroidieni. Scade efectul acestui mineral în corp, limitând în acest mod hiperactivitatea tiroidei.

Adjuvant în:

  • Hipertiroidism
  • Exces de hormoni tiroidieni

În foarte multe cazuri de hipertiroidism se manifestă probleme cardiace, în mod special tensiune ridicată și un ritm cardiac neregulat. Tirofix Hyper are o acțiune remarcabilă în a gestiona simptomele cardiace specifice hipertiroidismului. Extractele de Talpa gâștei și Păducel intervin aici pentru reducerea palpitațiilor inimii, reglarea ritmului cardiac, scăderea tensiunii arteriale și susținerea organismului în caz de insuficiență cardiacă.

Prin extractele de Roiniță, Ginseng-siberian și Sânziene, Tirofix Hyper induce o stare de bine și crește capacitatea de gestionare a stresului. Cele trei extracte reduc stările de neliniște, anxietatea sau oboseala și au efect adaptogen prin a crește rezistența organismului la stres.

Pentru o tiroidă sănătoasă Tirofix Hyper este soluția completă pentru reglarea producției hormonilor tiroidieni, fiind un produs recomandat în hipertiroidism.

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 2:1 Piciorul Lupului - Bugleweed (Lamiaceae Lycopus europaeus) 120 mg
Extract 4:1 Talpa gâștei (Leonurus cardiaca) 120 mg
Extract Roinița (Melissa Officinalis) standardizat 5% Acid rozmaric 60 mg
Extract Ginseng-Siberian (Eleutherococcus Senticosus) standardizat 0,8% Eleutherozide 60 mg
Extract 4:1 Sânziana (Rubiaceae Galium verum) 60mg; Extract 4:1 Păducel (Crataegus monogyna) 25 mg
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită cu Seleniu 10 mg

Administrare: cate 1-2 capsule pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite