Feroptim, 30 capsule, Zdrovit

Feroptim, 30 capsule, Zdrovit

Disponibil la comanda online

SKU 19573
83,88 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Anemie Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Feroptim, 30 capsule, Zdrovit de la Zdrovit

Feroptim, 30 capsule, Zdrovit 

Beneficii:
- Contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei
- Susține absorbția fierului în organism
- Ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar

Ingrediente:
1 capsulă conține: Vitamina C 40 mg (50%*), Fier (bisglicinat de fier) 28 mg (200%*), Vitamina B6 1,4 mg (100%*), Acid folic 400 µg (200%*), Vitamina B12 (100%*)
*VNR – Valoare Nutrițională de Referință (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei.
Vitamina C, fierul și acidul folic conlucrează la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Vitamina C crește absorbția fierului, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitaminele B6 și B12 au rol în funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării.
Acidul folic contribuie la buna funcționare a hematopoiezei.

Mod de administrare: 
1 capsulă pe zi

Adresabilitate: anemie, pierderi acute de sânge (donatori, femei la vârstă fertilă), sportivi, persoanele vegane și vegetariene sau în orice situație în care este necesară suplimentarea cu fier.

Prezentare: 
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zdrovit: ZDROVIT este o companie multinationala cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca care desfasoara activitati de productie, import, promovare si distributie. Gama de produse Zdrovit cuprinde suplimente alimentare, vitamine, minerale perntru copii si adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite