Ceai din Fructe de Armurariu Larix, 50g

Ceai din Fructe de Armurariu Larix, 50g

Disponibil la comanda online

SKU 19077
4,08 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tumori Boli hepatice Hepatita Ceaiuri vrac
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai din Fructe de Armurariu Larix, 50g de la Larix

Ceai din Fructe de Armurariu Larix, 50g

Este recomandat pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Are actiune antihepatotoxica, finnd regenerant al celulelor hepatice (datorita silimarinei), hepatoprotector, tonic amar, hipocolesterolemiant, sustine activitatea hepatica si renala, protejand aceste organe impotriva efectelor adverse ale chimioterapicelor, antitumoral, antiproliferativ, galactogog, neurotrofic, antioxidant. Se utilizeaza ca adjuvant in tumori ale pielii, in jepatite acute sau cronice, virale sau metabolice, hepatita etanolica, isuficienta hepatica, tumori, intoxicatii cu ciuperci, dispepsie; se asociaza preventiv cu medicamente care prezinta potential hepatotoxic.

Ingrediente: Cardui mariae fructus (fructe de armurariu)

Mod de utilizare: La 1 lingurita produs se adauga 200 ml apa fierbinte, se lasa acoperit 10-15 minute, dupa care se filtreaza. Se foloseste indulcit dupa gust. Se bea o cana de ceai pe zi.

Cantitate: 50 g.

Afectiuni: Afectiuni hepato-biliare.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Larix: Larix ofera o gamă larga de ceaiuri medicinale sau aromate. De asemenea, exporta o sumedenie de plante medicinale, recoltate din Transilvania. Infiintata în 1992 la Sovata, la poalele Munților Gurghiu, compania se bucura de o zona pitoreasca deosebita si de toate resursele naturale necesare produselor. Partile locului ofera posibilitatea pregatirii de ceaiuri din plante si fructe folosind intotdeauna cele mai potrivite ingrediente naturale in condiții de calitate certificate si o procedura de productie riguroasa, supravegheata cu sporita atentie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite