Bis Nis Ceai de Tei

Ceai de Tei

Disponibil la comanda online

SKU 16486
4,22 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai de Tei de la Bis Nis

Descriere produs Ceai de Tei de la Bis Nis 

Efect relaxant, contribuie la obţinerea unui somn mai bun;

Ușurează expectorația.

Teiul are o istorie legendară bogată, autori vechi ca Teophrast, Pliniu sau Galeniu remarcând proprietăţile sale medicinale, mai ales în ce priveşte coaja sa şi frunzele; florile au început să fie întrebuinţate abia din Evul Mediu, iar astăzi infuzia de tei este una dintre cele mai populare băuturi de la noi.

„Frunzele, florile şi mugurii sunt utili, iar proprietăţile lor pot fi considerate ca stimulente, emoliente, tonice şi calmante. În general este preferată infuzia, care poate fi dată pentru a înlătura iritaţiile şi oboseala, pentru a aduce tihna şi somnul. Infuzia caldă este folosită […] în variate forme de răceli.” King’s American Dispensatory, 1905.

Tip produs: Supliment alimentar

Ingrediente: flori si frunze de tei, fruct de macese, in proportii variate.
Nu contine coloranti artificiali.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bis Nis: BIS - NIS a reusit sa se impuna drept unul dintre cei mai de seama exponenti ai calitatii, in domeniul producerii ceaiului. Sub brandul Natura, Bis Nis produce o gama variata de ceaiuri din plante traditionale si aromatice, precum si o gama de ceaiuri din amestecuri fine, premium. Gama Bis Nis include si amestecuri de fructe uscate: merisor, goji, agrise.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social