Adams Vision Kudzu 375mg 30cps, Adams

Kudzu 375mg 30cps, Adams

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19121
23,29 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kudzu 375mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Kudzu 375mg 30cps, Adams Vision

Kudzu este un supliment nutritiv unic, care contine un extract standardizat din radacina de Kudzu (Pueraria Montana). Este bogat in izoflavonoide si este potrivit atunci cand incercati sa reduceti consumul de alcool si tigari.

Kudzu este un supliment nutritiv unic sub forma de capsule, care contine un extract standardizat din radacina de Kudzu (Pueraria Montana). Kudzu este o planta cataratoare sezoniera care creste pe copaci si pietre, la inaltimi mari. Este o liana perena care are radacini tuberculare bogate in izoflavonoide. Acestea sunt flavonoide activ biologic, cu efecte antioxidante. Datorita efectelor sale unice, Kudzu reprezinta un supliment adecvat pe durata reducerii intentionate a consumului de alcool si tigari.

Beneficii:

  • contine extract din radacina de Kudzu
  • bogat in izoflavonoide
  • adecvat atunci cand se incearca reducerea consumului de bauturi alcoolice si tigari
  • sub forma practica de capsule

Ingrediente: Pulbere din radacina de Kudzu 250 mg, Extract din radacina de Kudzu standardizat la 40% izoflavone 125 mg.

Mod de administrare: 1 capsula zilnic.

Atentionare: Produsul este produs in unitati de productie unde se proceseaza produse cu potential alergenic: faina de cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite