Adams Vision Panax Ginseng 1000mg 30cps, Adams

Panax Ginseng 1000mg 30cps, Adams

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19122
24,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Imunitate Cure de Slabire Memorie (stimulare) Stres
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Panax Ginseng 1000mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Panax Ginseng 1000mg 30cps, Adams Vison

Beneficii:

  • imbunatateste starea de spirit si reduce stresul
  • imbunatateste functia creierului
  • are proprietati antiinflamatorii
  • ajuta la pierderea in greutate
  • amelioreaza disfunctia sexuala
  • imbunatateste functia pulmonara
  • reduce nivelul de zahar din sange
  • intareste sistemul imunitar.
  • Ginseng a fost folosit de secole in Asia si America de Nord. Multi il folosesc pentru a imbunatati gandirea, concentrarea, memoria si rezistenta fizica. De asemenea, este folosit pentru a ajuta la depresie, anxietate si ca ameliorator natural pentru oboseala cronica. Aceasta planta bine-cunoscuta este apreciata pentru ca intareste sistemul imunitar, lupta impotriva infectiilor si ajuta barbatii cu disfunctie erectila.

Nativii americani au folosit candva radacina ca stimulent si remediu pentru durerile de cap, precum si pentru a minimiza infertilitatea, febra si indigestia.

Numele botanic Panax inseamna „toata lumea vindeca” in greaca.

Ginseng asiatic - Panax ginseng, cunoscut si sub denumirea de ginseng rosu si ginseng coreean, este clasicul si originalul care este cunoscut de mii de ani. Este adesea folosit in medicina traditionala chineza pentru cei care se lupta cu IQ scazut, raceala si deficienta de yang, care se pot manifesta sub forma de oboseala. Aceasta forma poate ajuta, de asemenea, cu slabiciune, epuizare, diabet de tip 2, disfunctie erectila si memorie slaba.

Ingrediente: agent de incarcare: celuloza microcristalina,extract 10:1 din radacina de Ginseng Coreean (obtinut din 1000 mg de Ginseng Coreean) 100 mg, capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza), agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.

Mod de administrare: 1 capsula zilnic.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani.

Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite