Fleurance Nature Complex MELATONINA - Supliment alimentar 30 comprimate

Complex MELATONINA - Supliment alimentar 30 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 18902
27,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie Stres Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Complex MELATONINA - Supliment alimentar 30 comprimate de la Fleurance Nature

Complex MELATONINA - Supliment alimentar 30 comprimate ,Fleurance Nature

Supliment alimentar cu tripla actiune: faciliteaza adormirea, ofera un somn linistit, limiteaza efectele diferentelor de fus orar. Nu creeaza dependenta.

Supliment natural pe baza de melatonina, roinita si vitamina B6.

Dificultati de concentrare, iritabilitate, uitare repetata, consecintele lipsei de somn asupra vietii de zi cu zi sunt numeroase. O noapte nedormita, o tulburare afectiva, decalaje de fusorar si intregul ritm al somnului este intrerupt. Astazi, aproape 2 din 10 oameni spun ca sunt deranjați de tiparele neregulate de somn.

Tripla Actiune:

1.Faciliteaza adormirea Melatonina este recunoscuta pe scara larga de comunitatea stiintifica pentru ca participa la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Se stie ca vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si ajuta la reducerea oboselii.

2. Promoveaza un somn odihnitor Roinita (Melissa officinalis) este folosita in mod traditional pentru beneficiile sale pentru somn. Ajuta la mentinerea unui somn sanatos si la relaxare optima.

3. Limitează efectele decalajului de fus orar Melatonina poate fi folosita si in cazul calatoriilor indepartate, deoarece ajuta la reducerea efectelor decalajului de fus orar. Eficacitate dovedita! Melatonina, cunoscuta in mod obisnuit ca „hormonul somnului” sau „hormonul intunericului”, este produsa in mod natural de creier in timpul noptii. Joaca un rol cheie in sincronizarea ceasului biologic la caderea noptii (ritmul circadian intern). Productia sa scade constant de la adolescenta pana la varsta de 70 de ani, cand reprezinta doar 10% din nivelul sau initial¹. ¹ Waldhauser F, Steger H, Modificari ale secreției de melatonina cu varsta si pubescenta, J Neural Transm Suppl. 1986;21:183-97. De ce sa preferam Fleurance Nature COMPLEX MELATONINA - Complexul de melatonina contine 1 mg de melatonina, doza cunoscuta ca fiind eficienta pentru a ajuta la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la reducerea efectelor diferentei de fus orar. - Formula suplimentata cu vitamina B6 recunoscuta pentru ca ajuta la reducerea oboselii si cu extract de melisa pentru a ajuta la mentinerea unui somn sanatos si a unei relaxari optime. - Fara dependenta

 

Complex MELATONINA - Supliment alimentar 30 comprimate, se recomanda pentru Insomnie si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite