Perfectil Plus Hair, 60 tablete, Vitabiotics

Perfectil Plus Hair, 60 tablete, Vitabiotics

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19084
90,89 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Perfectil Plus Hair, 60 tablete, Vitabiotics de la Vitabiotics

Perfectil Plus Hair, 60 tablete, Vitabiotics 

Proprietati:
- furnizează micronutrienți esențiali pentru a hrăni din interior;
- cu vitamine și minerale specifice pentru a ajuta părul și oferind de asemenea un suport triplu activ pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor;
- cupru contribuie la pigmentarea normală a părului;
- zincul contribuie la menținerea sănătății părului;
- seleniul contribuie la menținerea sănătății unghiilor;
- biotina contribuie la menținerea sănătății pielii.

Mod de administrare:
Adulți: 2 tablete pe zi, după masa principală. A se înghiți cu apă sau cu un lichid rece. A nu se mesteca. A nu se administra pe stomacul gol.

Ingrediente:
Agenți de încărcare: celuloză microcristalină și carbonat de calciu, inozitol, extract de Coada-calului (extract de Equisetum arvense)(100 mg), colagen marin (din pește)(100 mg), hidroxid de magneziu (37,5 mg), agenți de antiaglomerare: dioxid de siliciu, acid stearic și stearat de magneziu, înveliș tabletă: (hidroxipropilmetilceluloză, talc purificat, glicerină, coloranți: carbonat de calciu și oxizi de fier), L-cisteină(50 mg), vitamina C (acid ascorbic)(40 mg), acid pantotenic (sub formă de sare de calciu)(20 mg), vitamina E (succinat acid de D-Alfa tocoferil) (din soia)(20 mg), L-metionină (25 mg), acid folic (acid pteroilmonoglutamic)(200 µg), stabilizatori: croscarmeloză sodică, fumarat feros (7 mg), bioflavonoide din citrice (7,5 mg), iodură de potasiu (100 µg), niacină (nicotinamidă)(9 mg), oxid de zinc (7,5 mg), biotină(75 µg), tiamină (mononitrat de vitamina B1)(4 mg), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)(5 mg), betacaroten (antioxidant: DL-alfa tocoferol)(1 mg), vitamina D3 (colecalciferol, antioxidant: DL-alfa tocoferol)(10 µg), extract de semințe de Vitis Vinifera L. (struguri)(5 mg), coenzima Q10(2,5 mg), sulfat de mangan(1 mg), riboflavină (vitamina B2)(2 mg), selenat de sodiu (82,5 µg), vitamina B12 (cianocobalamină)(10 µg), sulfat de cupru (0,5 mg), clorură de crom (20 mg).

Precautii:
Ca și în cazul altor suplimente alimentare, cereți aviz de specialitate, înainte de utilizare dacă sunteți sub supraveghere medicală, în perioada de sarcină sau alăptare, suferiți de epilepsie, afecțiuni tiroidiene, hemocromatoză, alergii alimentare sau sunteți alergic la unul dintre ingrediente. Acest produs nu este potrivit pentru copii. Acest produs conține fier, care, administrat în exces poate fi dăunător copiilor mici.A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A se păstra în loc uscat, ferit de lumină şi căldură, la o temperatură sub 25° C, în ambalajul original. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj. 

Prezentare:
60 tablete

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitabiotics: „Imbunatatirea vietii sanatoase prin inovatia in domeniul sanatatii nutritionale". Vitabiotics produce produse inovatoare pentru ingrijirea sanatatii de peste 40 de ani; o companie britanica angajata in domeniul sanatatii si cercetarii umane. Cu sediul la Londra, Vitabiotics a creat un portofoliu unic de produse in fruntea evolutiilor stiintifice din sectoarele cheie, inclusiv nutritia si sanatatea femeilor. Proiectat pentru a oferi eficacitate maxima prin sustinerea corpului uman in propriile procese naturale, fiecare produs este dezvoltat folosind cele mai recente cercetari disponibile si produse la cele mai inalte standarde farmaceutice. Portofoliul brandului Vitabiotics include unele dintre suplimentele cu cea mai rapida crestere din Marea Britanie si numerosi lideri de marca.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite