Digestie usoara - 30 comprimate de supt Vitaking

Digestie usoara - 30 comprimate de supt Vitaking

Disponibil la comanda online

SKU 19075
38,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Colon iritabil Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Digestie usoara - 30 comprimate de supt Vitaking de la Vitaking

Digestie usoara - 30 comprimate de supt Vitaking

Vitaking Digestie usoara este o formula complexa creata in mod speciala pentru o digestie optima. Comprimatele contin extract de verbina, extract de musetel, bioflavonoide din citrice si bromelaina (din ananas).Verbina cunoscuta si sub numele de „iarba sacra“ este una din cele mai vechi plante medicinale. Sustine sanatatea vezicii biliare si are un efect benefic asupra tractului gastrointestinal.

Musetelul este o planta medicinala indispensabila homeopatiei, ea fiind intrebuintata nu doar de bunicile noastre, ci si de vechii egipteni. Pe langa faptul ca este un remediu excelent impotriva stresului, musetelul are un efect benefic si asupra digestiei.

Intrebari frecvente

CAND SE UTILIZEAZA?

Fiecare tip de gust stimuleaza un organ specific din organismul nostru pentru a contribui la o digestie optima. Cand gustul natural al alimentelor este modificat, alimentul va deveni mai gustos, insa va pierde din proprietatile nutritive. Producatorii din industria alimentara sunt interesati sa mascheze gustul amar. Acest lucru poate duce la dischinezia biliara si dificultati in digerarea proteinelor si grasimilor. Se recomanda ca persoanele care se confrunta cu probleme digestive provocate de consumul de grasimi si/sau alimente bogate in proteine sa se obisnuiasca cu gustul amar.

Eliminarea totala al gustului amar din alimentatie este o greseala. O greseala costisitoare cu riscul de a elimina toate efectele benefice ale alimentelor cu gust amar asupra sanatatii.

CUM SE UTILIZEAZA?

Receptorii gustului sunt localizati la nivelul cavitatii bucale dar si in intestin. Rolul lor este de a ajuta digestia prin stimularea glandelor care secreta sucul gastric necesar. Odata ce un aliment cu gust amar ajunge in cavitatea bucala activeaza celulele receptorilor gustativi. Acestia elibereaza hormoni care stimuleaza productia bilei, acidului gastric si enzimelor pentru o digestie mai usoara. Se recomanda administrarea cu 10-15 minute inainte de masa. Se lasa un comprimat de supt sa se dizolve lent in gura. Daca gustul este insuportabil, comprimatul se inghite cu putina apa. In acest caz, se recomanda administrarea cu 20-30 minute inainte de masa, astfel incat alimentele consumate sa nu aiba efect asupra produsului.

SUPLIMENT ALIMENTAR SAU MEDICAMENT?

Vitaking Digestie usoara comprimate de supt este un supliment alimentar. Nu este un medicament. Cu toate acestea, spre deosebire de un supliment alimentar clasic, cum ar fi multivitaminele, acesta nu necesita administrarea pe toata durata vietii. Dupa 2-3 luni de administrare, produsul normalizeaza secretia bilei si digestia va fi usurata pe o perioada mai lunga de timp.

CE CONTINE?

"Iarba sacra" (Verbena officinalis) una din cele mai vechi plante medicinale care stimuleaza digestia. Are actiune dezinfectanta si antiinflamatoare pentru gat, faringe si corzile vocale. Musetelul este una din cele mai cunoscute plante cu proprietati medicinale. Aceasta planta are multiple intrebuintari si beneficii pentru sanatate. Se regaseste in componenta acestui produs datorita efectului sau benefic asupra digestiei.

Digestie usoara - 30 comprimate de supt
Supliment alimentar cu indulcitor Notificare: 16350/2023
Ingrediente active: Cantitate %VNR
Extract de Verbina 10:1 40 mg ***
Extract de Mustel 10:1 40 mg ***
Bioflavonoide din citrice 5 mg ***
Ingrediente: agent de incarcare: izomalt; bromelaina (extrasa din fructe de Ananas/Ananas comosus); extract hidroetanolic 10:1 din parti aeriene de Verbina (Verbena officinalis); extract 10:1 din flori de Musetel (Chamaemelum nobile); preparat de pudra de cacao (cacao degresata, regulator de aciditate: carbonat de potasiu), agent de glazurare: acizi grasi; bioflavonoide din citrice (extrase din fructe de Pomelo/Citrus grandis); indulcitor: glicozide steviolice din Stevia.
Mod de utilizare: lasati un comprimat de supt sa se dizolve lent in gura cu 15 minute inainte de masa principala. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva. Nu se administreaza copiilor!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite