Flora Pro - comprimate masticabile cu bacterii benefice - 60 comprimate Vitaking

Flora Pro - comprimate masticabile cu bacterii benefice - 60 comprimate Vitaking

Disponibil la comanda online

SKU 19076
78,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Flora intestinala (refacere) Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Flora Pro - comprimate masticabile cu bacterii benefice - 60 comprimate Vitaking de la Vitaking

Flora Pro - comprimate masticabile cu bacterii benefice - 60 comprimate Vitaking

Produsul Vitaking Flora Pro este un comprimat masticabil cu continut de flora vie, obtinuta cu ajutorul unei tehnologii de invelire brevetata.

In comparatie cu alte produse similare, invelisul dublu protejeaza cele 6 tipuri de bacterii impotriva acidul gastric din stomac, garantand livrarea "la destinatie", adica in intestinul gros (colon). Invelisul dublu protejeaza aceste bacterii pe parcursul procesului de obtinere (primul strat) si impotriva acizilor gastrici puternici din stomac (al doilea strat). Fiecare comprimat contine un miliard de celule vii, garantat pana la sfarsitul perioadei de valabilitate. Isomaltul, un ingredient special din Flora Pro este o fibra dietetica care hraneste aceste bacterii benefice din colon. Avantajul isomaltului in comparatie cu produsele cu continut de flora vie care contin alte ingrediente (inulina sau fructo-oligozaharide) este ca problemele digestive sunt mult mai rar intalnite. Acest produs merita testat si de catre persoanele care au renuntat la utilizarea produselor cu continut de flora vie, deoarece au sensibilitate la aceste ingrediente.

Produsul nu contine lapte, gluten, soia sau zahar, nu contine organisme modificate genetic (OMG) si poate fi consumat de catre vegetarieni.

Ce contine tableta Flora Pro?

Patru tipuri de lactobacili (bacteriile acidului lactic) si doua tulpini de bifidobacterii, fiecare cu un miliard de celule vii, care sunt prezente in cantitati mari in sistemul digestiv sanatos al mamiferelor - inclusiv in cel uman.

Prin ce se deosebeste acest produs, de alte produse similare?

Aceste bacterii sunt foarte sensibile la conditiile mediului si sunt eficiente doar daca raman active. Prin urmare, invelisul dublu obtinut cu ajutorul unei tehnologii brevetate, protejeaza bacteriile de influentele nocive care pot apara in timpul productiei (primul strat) si impotriva acizilor gastrici puternici din stomac (al doilea strat). Astfel bacteriile ajung in siguranta in intestin.

Comprimat dizolvant (de supt) sau de inghitit?

Se recomanda administrarea orala a comprimatelor, inghitite cu apa. Aroma sa permite, de asemenea, sa fie dizolvat incet in gura. Modul de administrare nu influenteaza eficienta produsului. La copii poate fi administrata ca comprimat masticabil.

Doze si mod de administrare

Pentru persoanele sanatoase doza recomandata este de 1-3 comprimate sau chiar mai multe daca flora intestinala necesita acest lucru sau daca au fost recent supuse unui tratament cu antibiotice. Comprimatele se pot administra in timpul sau dupa o gustare, dar pot fi administrate si pe stomacul gol fara a cauza probleme. Nu este recomandata administrarea impreuna cu alimente consistente, greu de digerat. Acesta poate afecta eficienta produsului.

Ce alergeni contine Vitaking FloraPro masticabil?

  • Comprimatele nu contin lapte, gluten, soia sau zahar
  • Nu contin organisme modificate genetic (OMG)
  • Poate fi consumat de catre vegetarieni

Pastrarea produsului

Trebuie pastrat intr-un loc cat mai racoros. Caldura si lumina dauneaza bacteriilor din compozitie. Daca nu este consumat in decurs de 2-3 saptamani de la data achizitiei, produsul se pastreaza la frigider.

La obtinerea comprimatelor sunt folosite 2,5-3 miliarde de celule vii per tulpina, pentru a asigura continutul de 1 miliard de bacterii per tulpina pana la sfarsitul termenului de valabilitate.

Flora Pro - comprimate masticabile cu gust de afine
Supliment alimentar Notificare: CRSP AC3701/2023
Ingrediente active pentru o tableta masticabila Cantitate %VNR
Streptococcus thermophilus 1×10⁹CFU ***
Lactobacillus rhamnosus 1×10⁹CFU ***
Lactobacillus paracasei 1×10⁹CFU ***
Lactobacillus acidophilus 1×10⁹CFU ***
Bifidobacterium longum 1×10⁹CFU ***
Bifidobacterium breve 1×10⁹CFU ***
Ingrediente: agent de ingrosare:izomalt; pudra de afin negru, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, agent de glazurare: acid stearic, indulcitor: steviol glicozid, amidon din porumb.
Doza zilnica recomandata: copii peste 4 ani si adulti 1-3 comprimate in timpul mesei.e zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite