SAMPON SOLID DETOX, Sare de mare, 113 G Attitude

SAMPON SOLID DETOX, Sare de mare, 113 G Attitude

In curand in stoc

SKU 19633
66,51 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sampon TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SAMPON SOLID DETOX, Sare de mare, 113 G Attitude de la Attitude

SAMPON SOLID DETOX, Sare de mare, 113 G Attitude

Spune la revedere sticlelor de lichide si saluta zero deseuri cu noul sampon Detox ATTITUDE leaves bar - Sare de mare. Ai parul care se unge usor Batonul nostru bland duo imbina un amestec unic de ingrediente pe baza de plante si minerale, cum ar fi argila galbena protectoare pentru a indeparta excesul de ulei si depunerile, si ulei de jojoba, bogat in emolienti, pentru hidratare si hranire, precum si extracte revitalizante de creson indian si de creson. Rezultatul Ai un par stralucitor, elastic si pufos, zi dupa zi. Formulele vegane si prietenoase pentru calatorii va ofera mai mult pentru mai putin. Ofera parului si scalpului o curatare profunda cu un miros proaspat care aminteste de malul marii.

Acum asta numim frumusete intr-un bar.

BENEFICII: Samponul EWG VERIFIED, ceea ce inseamna ca nu contine ingrediente de ingrijorare conform standardelor stricte EWG.Baton de sampon solid, fabricat cu ingrediente pe baza de plante si minerale, cum ar fi argila galbena, pentru a indeparta usor si eficient grasimea si depunerile, fara a indeparta bariera de umezeala a scalpului.

Balsam realizat cu ingrediente puternice, cum ar fi extractul de frunze de nasturel, care intareste si revitalizeaza parul si ulei de jojoba, care ajuta la repararea deteriorarii parului si actioneaza ca un hidratant natural.Imbogatit cu extracte de creson indian si de creson, cunoscute pentru proprietatile lor revitalizante si de intarire si continutul ridicat de vitamine si minerale.Imbogatit cu extracte de creson indian si creson, cunoscut pentru intarirea si revitalizarea parului: creson indian, bogat in minerale, polifenoli si vitamina C; si nasturel, care este antioxidant, calmant si bogat in polifenoli, vitamine si minerale.

Aroma de sare de mare: parfumat delicat, cu amintiri de malul marii.Ambalaj fara plastic: ambalat intr-o cutie de carton ecologica certificata FSC.Alternativa prietenoasa si ecologica la sampoanele lichide.Certificat PETA: vegan, fara cruzime si niciodata testat pe animale

INGREDIENTE: Isetionat de cocoil de sodiu, acid stearic, ulei de cocos nucifera (nuca de cocos), unt de seminte de cacao theobroma (cacao), sulfat de cocos de sodiu, ulei de seminte de simmondsia chinensis (jojoba), ilita, glicerina, pantenol, inulina, nasturtium officinale / cresson (cresson) extract, extract de tropaeolum majus (creson indian / capucina), alcool fenetilic*, acetat de linalil*, pentadecalactona*, metildihidrojasmonat*, citrat de trietil*, *parfum (parfum).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite