Attitude SENSITIVE SKIN DEODORANT, cu musetel, 85 g

SENSITIVE SKIN DEODORANT, cu musetel, 85 g

In curand in stoc

SKU 19639
45,70 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp DeoStick
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SENSITIVE SKIN DEODORANT, cu musetel, 85 g de la Attitude

SENSITIVE SKIN DEODORANT, cu musetel, 85 g Attitude

Prezentat intr-un ambalaj biodegradabil, Deodorantul fara plastic ATTITUDE pentru piele sensibila este conceput pentru a oferi o protectie de lunga durata si o senzatie de linistire deoarece nu contine aluminiu sau bicarbonat de sodiu. Usor de aplicat, acest deodorant cremos EWG VERIFIED aluneca usor pe piele, oferind in acelasi timp o hidratare maxima, datorita untului de shea si uleiului de cocos continute in formula sa.

Ingredientele linistitoare, cum ar fi fulgii de ovaz calmant, iti vor lasa axilele moi si vei fi eliberat in mod natural de mirosurile nedorite pe tot parcursul zilei, deoarece hidroxidul de magneziu te va mentine uscat fara a utiliza compusi de aluminiu.

Disponibil in 4 versiuni diferite: ulei de argan, ulei de avocado, musetel si fara parfum.BENEFICII:Ambalaj biodegradabil fara plastic pentru a reduce deseurileDeodorant hipoalergenic si testat dermatologic pentru piele sensibila: nu contine alergeni cunoscuti, parfum sau bicarbonat de sodiuAjuta la prevenirea mirosurilor neplacute: contine hidroxid de magneziu cunoscut pentru proprietatile sale deodorante Protejeaza in mod natural pielea: contine extracte de ovazUsor de aplicat datorita texturii netede a untului de shea si uleiului de cocos Fara parabeni, triclosan, steareths, ftalati, talc sau coloranti artificiali care se gasesc in deodorantele traditionale si antiperspiranteEWG VERIFIED si partea verde in baza de date EWG Skin DeepCertificat PETA: cruelty free, vegan si niciodata testat pe animale

INGREDIENTE: Deodorantul nostru de musetel este imbogatit cu extracte de musetel. Usor parfumat cu ingrediente naturale, mirosul sau floral este delicat.Hidroxid de magneziu, ulei de cocos nucifera (nuca de cocos), unt de butyrospermum parkii (shea), caolin, undecan, tridecan, ceara de seminte de helanthius annuus (floarea soarelui), caprilat/caprat de cocos, ulei de seminte de ricinus communis (ricin), behenil behenat, acid polihidroxistearic ceara de euphorbia cerifera (candelilla), extract de floare de chamomilla recutita (matricaria), extract de miez de avena sativa (ovaz/avoina), glicerina, metildihidrojamonat*, citrat de trietil*, acetat de hexil*, maltol*, vanilina*, 3-hexenol*, iasminum extract de flori de sambac (iasomie)*, *parfum (parfum).

Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta. Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu pentru companii sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

 MOD DE UTILIZARE: Apasati pe partea de jos pentru a elibera produsul. Aplicati pe pielea uscata. Incalzeste produsul pentru cateva secunde pe axila si aplica. AVERTISMENT: Intrerupeti utilizarea daca apar eruptii cutanate sau iritatii ale pielii. A nu se utiliza pe pielea iritata sau deteriorata. A se pastra la temperatura sub 32C. NUMAI PENTRU UZ EXTERN.A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite