STICK AFTER SUN, 85 G Attitude

STICK AFTER SUN, 85 G Attitude

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19631
128,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere STICK AFTER SUN, 85 G Attitude de la Attitude

STICK AFTER SUN, 85 G Attitude

Dupa o zi lunga la soare, pielea ta are nevoie de dragoste si ingrijire. Stickul nostru calmant After sun ar trebui sa fie intotdeauna la indemana. Cu menta si castraveti, ajuta la racirea, calmarea si hranirea pielii uscate, stresate de soare. Extractul de galbenele ajuta la calmarea si protejarea pielii uscate. Simte-te improspatat si ingrijit dupa soare. Formulata pentru a indeplini cele mai stricte standarde ale EWG. Acum vine intr-un tub de carton biodegradabil push-up pentru a reduce plasticul de unica folosinta

INGREDIENTE :  Propanediol, glicerina, apa/apa/apa, stearat de sodiu, extract de fucus vesiculosus (bladderwrack), extract de flori de calendula officinalis, extract de floare de chamomilla recutita (matricaria), extract de fructe de cucumis sativus (castraveti), acid hialuronic hidroxamic, acid hialuronic , caprilat de gliceril, citrat de trietil*, acetat de linalil*, salicilat de cis-3-hexenil*, 3-hexenol*, dimetil heptenal*, *parfum (parfum).

Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate). Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu ca companiile sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

CARACTERISTICI : Ingrijire dupa soare realizata cu galbenele calmanteFormula unica de stick de gel, neteda si usor de aplicatTextura usoara, cu un parfum racoritor de castraveti si menta Ambalaj fara plastic, biodegradabil si usor de utilizat Dupa soare pentru piele sensibila: hipoalergenic si testat dermatologicIngrijire dupa soare certificata PETA, vegan si fara cruzime

MOD DE UTILIZARE : Aplicati o cantitate mica de formula pe mana si frecati usor pe fata sau pe corp pentru hidratare instantanee. Aplicati After Sun dupa spalare pentru a pastra umiditatea si pentru a ajuta la regenerarea pielii. Pentru un efect de racire, dati tubul la frigider pana cand lotiunea s-a racit, apoi aplicati. Nu inghetati. Nu utilizati pe pielea cu rani. NUMAI PENTRU UZ EXTERN.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite