Attitude ULEI DE CORP USCAT, sare de mare, 85 g

ULEI DE CORP USCAT, sare de mare, 85 g

In curand in stoc

SKU 19636
100,41 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ULEI DE CORP USCAT, sare de mare, 85 g de la Attitude

ULEI DE CORP USCAT, sare de mare, 85 g Attitude

Un ulei de corp solid care se dizolva instantaneu pentru a hrani si infrumuseta pielea in profunzime. Uleiul uscat de corp ATTITUDE leaves bar sare de mare este imbogatit cu un amestec de uleiuri pretioase, bogate in grasimi, cum ar fi uleiul de jojoba si uleiul de avocado, pentru a hrani si a inmoaie pielea. Contine, de asemenea, creson indian si extracte de creson pentru a revitaliza si conditiona. EWG VERIFIED si vegan, uleiul nostru de corp cu sare de mare va va revolutiona rutina de hidratare, oferind hidratare instantanee si usurare a pielii uscate din mers. Vara sau iarna, invaluie-te intr-un miros mineral revigorant care aminteste de malul marii

BENEFICII: Ulei de corp uscat, imbogatit cu un amestec de uleiuri pretioase care hranesc si catifeleaza pielea: ulei de jojoba si ulei de argan, bogat in acizi grasi precum omega 6 si 9, si ulei de avocado, bogat in vitamina A, E si D.Contine ulei de floarea soarelui, bogat in vitamina E, precum si ulei de samburi de struguri, bogat in polifenoli.Imbunatatit cu extracte de super-frunze de creson indian si creson pentru performanta imbunatatita si piele supla.Usor de aplicat: textura solida care se topeste la contact.Vine intr-un ambalaj inovator din carton biodegradabil, fara plastic, proiectat cu un design push-up incorporat.

Inlocuitor ecologic al cremelor imbuteliate: vine intr-un ambalaj de carton, certificat FSC, prietenos cu calatoriile.EWG VERIFIED: nu contine ingrediente de ingrijorare conform standardelor EWG.Certificat PETA: vegan si cruelty free.

INGREDIENTE: Ulei de seminte de Vitis vinifera (struguri), ulei de seminte de helianthus annuus (floarea-soarelui), palmitat de izopropil, izostearat de izostearil, ceara de seminte de helianthus annuus (floarea soarelui), octildodecanol, miristat de octildodecil, ulei de samburi de argania spinosa, ulei de seminte de moringa oleifera (simjojojosia) chinensis, ulei de seminte, ulei de persea gratissima (avocado), triglicerid caprilic/capric, extract de nasturtium officinale (creson/cresson), extract de tropaeolum majus (creson indian/capucin), extract de frunze de rosmarinus officinalis (rozmarin), alcool fenetil*, acetat de linalil*, pentadecalactona*, metildihidrojasmonat*, citrat de trietil*, *parfum (parfum).Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu ca companiile sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

ULEI DE CORP USCAT, sare de mare, 85 g Attitude, se regaseste in categoria Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite