Super Serum cu Aur 24K si Peptide, Bio Balance, 30 ml

Super Serum cu Aur 24K si Peptide, Bio Balance, 30 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16841
70,73 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Super Serum cu Aur 24K si Peptide, Bio Balance, 30 ml de la Bio Balance

Super Serum cu Aur 24K si Peptide, Bio Balance, 30 ml

Ce este Super Serumul cu Aur 24K si Peptide, Bio Balance?

Un serum pe baza de apa care contine: Matrixyl Synthe 6, o lipolipida deoxigenata care stimuleaza sinteza a 6 ingrediente majore produse de piele: colagen I (ce se gaseste in stratul de adancime al dermei), colagen III si IV (ambele produse de organism pentru a vindeca ranile si cicatricile), Fibronectina (ajuta la repararea tesuturilor), acid hialuronic (care imbunatateste elasticitatea pielii) si Laminina-5 (o proteina care asigura jonctiunea straturilor pielii)

Extract de Immortelle, o planta mediteraneana foarte longeviva, iubitoare de soare, numita si planta tineretii, care are efecte antiinflamatorii, regenerante si vindecatoare asupra pielii. Fulgi de aur de 24K care imbunatatesc aspectul tenului, lasand pielea fina si ferma.  

STUDII CLINICE Imediat pielea arată mult mai strălucitoare și strălucitoare și după 8 săptămâni de utilizare; 31% reducere a ridurilor de pe frunte * 28,5% reducere a ridurilor de tip laba-gastii   * Test in-vivo pe ingrediente.

Instructiuni de folosire: Aplica 2-3 picaturi de ser de doua ori pe zi, dimineata si seara, pe fata curata, in zona din jurul ochilor, a gurii si pe frunte. Permite serului sa se absoarba total in piele inainte de a aplica crema.

Ingrediente: Aqua Glycerin Pentylene Glycol Propanediol Palmitoyl Tripeptide-38 Helichrysum Italicum Extract Gold Hydroxypropyl Cyclodextrin Hydroxyacetophenone Xanthan Gum Propylene Glycol Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Tetrasodium Glutamate Diacetate https://youtu.be/dB1mdhwEDDU

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite