Deodorant natural pe baza de piatra de alaun pentru barbati BLACK ENERGY (dafin si patchouli), Biobaza, 50 ml

Deodorant natural pe baza de piatra de alaun pentru barbati BLACK ENERGY (dafin si patchouli), Biobaza, 50 ml
23,83 lei

Nu este in stoc

Descriere Deodorant natural pe baza de piatra de alaun pentru barbati BLACK ENERGY (dafin si patchouli), Biobaza, 50 ml de la Biobaza

Deodorant natural barbati BLACK ENERGY (dafin si patchouli), Biobaza 50 ml

Parfum natural din dafin, patchouli, menta. Simtiti valul de prospetime al frunzelor verzi parfumate! Notele puternice de patchouli si menta proaspata protejeaza de mirosul neplacut de transpiratie.

Deodorantele pentru barbati BIOBAZA nu contin aluminiu, alcool sau arome sintetice si sunt formulate pe baza de saruri minerale naturale din piatra de alaun. Deodorantele Biobaza ofera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile. Ingrediente cheie: piatra de alaun, extract de maslin si salvie, uleiuri naturale de menta, patchouli, dafin.

Utilizare: aplicati la subrat, pe pielea curata si uscata. In caz de hipesensibilitate, intrerupeti utilizarea. NU contine aluminiu, parabeni, coloranti si parfumanti sintetici.

Ingrediente: AQUA, GLYCERIN, POTASSIUM ALUM, XANTHAN GUM, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL, POGOSTEMON CABLIN (PATCHOULI) LEAF OIL, LAURUS NOBILIS LEAF OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, LINALOOL, LIMONENE, EUGENOL, GERANIOL. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite