Sampon & gel de dus natural pentru copii Magic Garden, Biobaza, 250 ml

Sampon & gel de dus natural pentru copii Magic Garden, Biobaza, 250 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16290

Pret vechi: 36,30 lei

29,76 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Gel de Dus Cosmetice bebelusi si copii
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Sampon & gel de dus natural pentru copii Magic Garden, Biobaza, 250 ml de la Biobaza

Sampon & gel de dus natural pentru copii Magic Garden, Biobaza, 250 ml

Formula fara sapun, imbogatita cu proteine din orez si extract de ceai verde hraneste si protejeaza, curata cu blandete si calmeaza scalpul si pielea sensibila.

Contine pantenol si aloe vera cu rol calmant, iar proteinele din orez hranesc firul de par. Un sampon si gel de dus bland dedicat copiilor, cu o aroma jucausa si proaspata de vanilie si ceai verde. Ingrediente cheie: aloe vera, pantenol proteine din orez,  ceai verde extract de vanilie  

Mod de utilizare: aplicati pe parul umed, masati pe par si scalp si apoi clatiti bine. Apoi aplicati pe piele, spalati si clatiti din abundenta. NU contine alcool, parabeni, coloranti, parfumanti sintetici.

Ingrediente: AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCO BETAINE, COCOMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, CHAMOMILLA RACUTITA FLOWER EXTRACT,ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PANTHENOL, HYDROLIZED RICE PROTEIN, PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL, AROMA* (green tea), VANILLA PLANIFOLIA FRUIT ECRACT, RETINYL PALMITATE, AROMA* (vanilla), LIMONENE, HEXYL CINNAMAL *Natural 96%  ingrediente sunt de origine naturala Produsele Biobaza nu sunt testate pe animale si nu folosesc materii prime testate pe animale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite