Cosmetic Plant GOOD Skin – Cleansing Gel cu Niacinamida si Aloe Vera 150 ml

GOOD Skin – Cleansing Gel cu Niacinamida si Aloe Vera 150 ml

Disponibil la comanda online

SKU 18814
22,29 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere GOOD Skin – Cleansing Gel cu Niacinamida si Aloe Vera 150 ml de la Cosmetic Plant

GOOD Skin – Cleansing Gel cu Niacinamida si Aloe Vera 150 ml, Cosmetic Plant

Gelul cu ingrediente active* - Niacinamida*Gel Aloe Vera* - asigură curățare blândă, reglează secreția de sebum și menține hidratarea

Niacinamida (vitamina B3), reglează secreția de sebumreduce roșeața, porii și hiperpigmentarea. De asemenea are proprietăți antiinflamatoare.

Gelul de aloe vera*, bogat în substanțe nutritive (vitamine, minerale, alantoină etc.), cu proprietăți emoliente și hidratante, are rolul de a reține umiditatea, restabilind nivelul optim de hidratare a pielii.

 Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică pe pielea umezită, masați, apoi clătiți cu apă. Se utilizează de 1-2 ori/zi.

Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche. În caz de reacții neplăcute, opriți utilizarea gelului! A se evita contactul direct cu ochii! A nu se utiliza pe pielea rănită/deteriorată!

Fără parfum! Mirosul produsului este asociat eficacității sale. Dispare rapid după utilizare. Deoarece conține ingrediente naturale, culoarea și consistența produsului pot varia de la un lot la altul.

Ingrediente: Aqua, Cocamidopropyl Betaine*, Glycerin*, Carbomer, Niacinamide*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Panthenol*, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Tocopherol, Citric Acid.

*active ingredients/ingrediente active

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cosmetic Plant: COSMETIC PLANT este un producator roman de produse cosmetice din 1991. Extractele naturale din plante sunt incorporate in creme, emulsii, lotiuni sau sampoane si ingrijesc tenul (fie acesta normal, delicat, matur sau acneic), diversele tipuri de par, pielea mainilor, a corpului si cea a picioarelor. Produsele cosmetice Cosmetic Plant sunt apreciate si la export, primind premii la Concursuri internationale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite