Esential Gel Gel intim pentru femei, 225 ml, Esentialaroms

Esential Gel Gel intim pentru femei, 225 ml, Esentialaroms

Disponibil la comanda online

SKU 17062
65,10 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Igiena intima Geluri Intime
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Esential Gel Gel intim pentru femei, 225 ml, Esentialaroms de la Esentialaroms

Esential Gel - Gel intim pentru femei, 225 ml, Esential'arôms

Suav si respectuos cu pielea. Îngrijire intima zilnica. pH neutru - 0% sulfati si detergenti Stimuleaza apararile naturale ale epiteliului vaginal.

Îmbunatateste flota naturala.

Neutralizeaza mirosurile datorita efectului probiotic natural.

Doar pentru uz extern.

Zona intima feminina este o mucoasa delicata care prezinta o flora naturala, care ne protejeaza de infectii, datorita faptului ca produce acid lactic si genereaza un pH optim care ajuta la prevenirea infectiilor.Esential Gel INTIM - Este un gel natural intim, suav si respectuos cu flora naturala a zonei intime feminine.

Acesta este formulat cu plante medicinale, musetel si apa florala, extracte de aloe vera, radacina de nalba, lamâie, bumbac, violete si uleiuri esentiale de arbore de ceai.

Cu efect probiotic - anti-miros natural.

Mod de utilizare: aplicati 1 masura din dozator pe labiile si organele genitale externe masând usor si clatiti cu apa. Ingrediente: a-glucani (origozaharide din plante), arbore de ceai, betaina din sfecla, muguri de tei si extract din bumbac, radacina de nalba, urzica verde, aloe vera, musetel, flori de portocal si violete.

Ingrediente INCI: apa, apa de flori de musete, apa de flori de portocale amare*, Glucosie Lauryl, Betaina, Cocamidopropil betaina, Cocoil Glutamat de sodiu, Carboxilat lauryl de glucoza de sodiu, Glicerina, oligozaharide alfa-glucan, Saccharomyces Ferment Filtrate, guma de Xanthan, Alcool Bezilic, Acid citric, Coco glucozide, Gliceril oleat, ulei din frunze de arbore de ceai*, Parfum, Acid Dehydroacetic, Alcool Isopropyl, Eter Dicaprilyl, Alcool Lauryl, Acid sorbic, Diacetat glutamat de Tetrasodiu, Extract din frunze de Aloe Vera*, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, extract din flori de musetel*, extract din bumbac (Gossypium Herbaceum)*, extract din flori de portocale amare*(Citrus Aurantium Amara), extract din radacina de nalba*, extract de urzica verde*, extract din flori de violete*, Tocopherol, Hidroxid de sodiu, Hidrogenat gliceride citrat, extract din flori de tei*, Limonene**, Linalool**, Citral** (Geranial** + Neral**)**, Gernaiol**.* = Ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.**= continut natural de parfum99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 20% din totalul ingredientelor provin din culturi certificate ecologic.

Continut net: 225 ml

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite