Eyeliner negru bio 3ml – Fleurance Nature

Eyeliner negru bio 3ml – Fleurance Nature
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Eyeliner negru bio 3ml – Fleurance Nature de la Fleurance Nature

Eyeliner negru bio 3ml – Fleurance Nature

Creeaza linia perfecta pentru a-ti intensifica privirea! Echipat cu un aplicator cu pensula ultrafina care aluneca usor peste pleoape, fara a agata sau trage, eyeliner evidentiaza perfect ochii datorita liniei sale precise. Textura sa fluida iti permite sa trasezi o linie neagra intensa, subtire sau groasa in functie de dorintele tale si de forma ochilor.
Se usuca rapid si adera bine pe piele la aplicare. Dureaza toata ziua fara sa curga sau sa se transfere pe restul pleoapei. Formula sa contine ulei de argan organic din comertul echitabil. Toleranta oculara foarte buna.

Avantaje : Aplicator cu pensula ultra-subtire pentru aplicare usoara si precisa.Textura fluida.De lunga durata, fara transfer.Testat dermatologic si oftalmologic

Gesturi corecte de facut atunci cand aplici eyeliner :
– pregateste-ti pleoapele: aplica o baza pentru fard de pleoape pentru a matifia pielea inainte de a trasa linia de eyeliner.
– tineti ochii deschisi atunci cand trasati: nu inchideti ochii astfel incat sa puteti adapta grosimea si curba la forma ochiului, dar si pentru a avea o previzualizare a rezultatului, pentru a le rectifica pe parcurs.
– faceti linia de eyeliner de mai multe ori: linia nu se face dintr-o singura miscare. Incepeti prin a trasa foarte fin o linie pe radacina genelor pana la final apoi adaugati grosime acolo unde este necesar in functie de forma ochilor.

Ingrediente: Ulei de argan*, apa de tulpina de orz*.
98,9% din total este de origine naturala
24,7% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite