Crema regeneranta de noapte Apidermin Lejer, 50 ml, Complex Apicol

Crema regeneranta de noapte Apidermin Lejer, 50 ml, Complex Apicol

Disponibil la comanda online

SKU 18151
22,26 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Creme de fata Creme de noapte
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema regeneranta de noapte Apidermin Lejer, 50 ml, Complex Apicol de la Complex Apicol

Crema regeneranta de noapte Apidermin Lejer, 50 ml, Complex Apicol 

Proprietati:
Crema de noapte regeneratoare Apidermin Lejer, se adreseaza tenului normal sau mixt, stimuland regenerarea celulelor pielii pe timpul noptii cu o formula usoara.
Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o tradiție de 50 de ani într-o formulă ușoară pentru noapte, îmbogățită cu un complex regenerant în care se pune accent pe lăptișorul de matcă, un produs miraculos al stupului, uleiul de miez de caise și vitamina A. . Vitamina A va fi absorbită cel mai bine de piele în timpul nopții, creând un amestec hrănitor cu vitamina E și untul de cacao.

Mod de utilizare:
- se aplica seara pe tenul curatat si tonifiat.

Ingrediente:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Theobroma Cacao Seed Butter, Retinyl Palmitate, Royal Jelly, DL-Alpha Tocopheryl, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Glutamate, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Parfum, Tetra Sodium EDTA

Prezentare:
50 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Complex Apicol: Complex Apicol - producator roman de produse apicole de calitate. Foloseste miere si produse apicole, cosmetice naturale cu laptisor de matca sau pe baza de miere.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite