Ulei de Masaj Revitalizant 1l Herbagen

Ulei de Masaj Revitalizant 1l Herbagen

Disponibil la comanda online

SKU 18866
98,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Celulita Ingrijire corp Creme Masaj
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Masaj Revitalizant 1l Herbagen de la Herbagen

Ulei de Masaj Revitalizant 1l Herbagen

Ulei de masaj cu uleiuri esentiale de geranium, portocale si menta. 

Recomandari: inlatura durerile musculare, oboseala si durerile de cap, este un remediu pentru tratarea celulitei, a vaselor sparte si a epidermei congestionate, are efect tonic, elimina toxinele si apa din tesuturi, este excelent pentru diminuarea ridurilor, a vergeturilor si pentru activarea circulatiei. Produsul este testat dermatologic dar nu pe animale si nu contine parabeni. 

Ingrediente: paraffinum lichidum, parfum, Mentha spicata herb oil, citral, limonene, Mentha piperita oil, amyl cinnamal, linalool, Perlargonium graveolens flower extract, citronellol, geraniol, Citrus aurantium dulcis oil, tocopherol, Mentha piperita, C.I. 47000, C.I. 61565. 

Mod de utilizare: se aplica pe piele si se maseaza corpul.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagen: HERBAGEN este gama de produse cosmetice romanesti pe baza de alge marine, uleiuri esentiale si extracte din plante. Cosmeticele naturale Herbagen sunt produse dermato-cosmetice de inalta calitate concepute pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, produse pentru plaja.Produsele cosmeticele Herbagen au un raport excelent calitate/pret! Alte marci produse de acelasi producator sunt: Keritogen, Scabex, Pedex.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite